‘Blind Getrouwd’: Matthieu blikt terug op één week huwelijk met Isabelle

Deze week is er – door de voetbalinterland België-Zweden – geen nieuwe aflevering van Blind Getrouwd. Maar dat wil niet zeggen dat er geen nieuws is van de deelnemers. Zo blikt Matthieu terug op zijn eerste week als getrouwde man.

Ook dit seizoen hebben acht deelnemers zich in het bijzondere avontuur van Blind Getrouwd gestort. Zij trokken na een prachtig trouwfeest op huwelijksreis naar Rhodos. Daar zagen we zowel bij Emma en Emile als bij Jolien en Brecht een eerste moeilijk moment opduiken.

Affectie

Van spanningen was er bij Matthieu en Isabelle geen sprake. Zij lachen iedere aflevering heel wat af, maar volgens Matthieu waren er ook serieuze gesprekken tussen de twee. “Maar die hebben we vooral weg van de camera’s ­gehad. Omdat we ons er anders niet comfortabel genoeg bij ­zouden voelen”, legt Matthieu uit in TV Familie. “We hebben ook veel ­serieuze momenten gedeeld voor de ­camera’s. Die werden nog niet getoond.”

Op het einde van hun huwelijksreis kregen Isabelle en Matthieu ook vragen over fysieke affectie tussen de twee. “De experten van het ­programma hadden vooraf gezegd dat we ­elkaar affectie mochten ­geven. En wij zijn allebei ­gewoon ­affectueuze mensen, dus dat ging vanzelf. Al hebben we dat op voorhand afgestemd bij ­elkaar. Die knuffels en kusjes … Dat gebeurde vanzelf”, vertelt Matthieu.

80/20-regel

“We ­voelden ons zeker aangetrokken tot ­elkaar, maar tijdens de huwelijksreis was er vooral sprake van vriendschap. Er moest voor ons méér aanwezig zijn om de ­verliefdheid naar boven te ­laten ­komen. Ik weet dat Isabelle er ook zo over dacht. Wat dat betreft zaten we op hetzelfde ­niveau, zeg maar”, gaat hij verder. “Ik geloof eigenlijk niet in de ene ware liefde. Ik denk wél dat op ieder potje een dekseltje past. Maar er zijn meerdere dekseltjes die passen. In een 100% match geloof ik niet. Geef mij maar de 80/20-regel. Dat je voor 80% bij elkaar past en beantwoordt aan wat de ander in een partner zoekt.”

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...