‘Blind Getrouwd’-primeur: Tim vraagt Elke officieel ten huwelijk op hun trouwfeest

‘Blind Getrouwd’-primeur: Tim vraagt Elke officieel ten huwelijk op hun trouwfeest

Na vier seizoenen ‘Blind Getrouwd’ zou je al eens durven denken dat je alles al gezien hebt, maar niets is minder waar. Want vanavond zagen we het eerste ‘Blind Getrouwd’-aanzoek. En zo werd Elke meteen de eerste bruid in ‘Blind Getrouwd’ die ook echt ten huwelijk werd gevraagd. 

Wie deelneemt aan Blind Getrouwd leert z’n partner pas kennen in het stadhuis, dus een aanzoek is er gewoonlijk niet. Maar daar dacht Tim anders over. Tim vroeg zijn vrouw Elke ten huwelijk op hun trouwfeest. En hij had zelfs een ring bij!

Eerste aanzoek

We moesten er vier seizoenen op wachten, maar nu was er dan toch het eerste aanzoek op Blind Getrouwd. Tim en Elke stapten als een van de twee laatste koppels in het huwelijksbootje, maar Tim zorgde ervoor dat hun huwelijk misschien wel het meest legendarische Blind Getrouwd-huwelijk tot op heden is.

Op het trouwfeest bedankte Tim uitvoerig alle aanwezigen. Op het einde van z’n speech richtte hij zicht tot zijn kersverse bruid, Elke. Daarbij vroeg hij zich af of ze eigenlijk wel met hem wilde trouwen. En hoe kan je dat beter vragen dan met een aanzoek. Tim ging op één knie mét een ring en vroeg zijn vrouw officieel ten huwelijk. En natuurlijk zei Elke ‘ja’ (want ja, ze waren al getrouwd 😉 ).

Bekijk hier nog eens het schattige aanzoek van Tim:

VTM
VTM

Gesponsorde artikelen