Left Right
scrollTop top

‘Blind Getrouwd’ seizoen vier: de inschrijvingen zijn weer open!


‘Blind Getrouwd’ seizoen vier: de inschrijvingen zijn weer open!

Op zoek naar de liefde van je leven en het beu om te swipen op Tinder? De inschrijvingen voor het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zijn net weer geopend! Ook jij kan dus eindigen als Toon en Frie, al is een Mike en Marjolein-scenario ook niet geheel uitgesloten. Toch proberen? Hoe meer inschrijvingen, hoe meer kans op een match!

Met een succesratio van 3 op 5 hebben de matchmakers achter Blind Getrouwd bewezen dat hun formule wérkt. Toon en Frie, Esther en Tim en Aljosja en Lieve blijven bij elkaar en ook jij kan zo’n happy end kennen, want de inschrijvingen voor seizoen vier zijn nu al geopend!

Vorig jaar schreven zich bijna vierduizend mensen in voor Blind Getrouwd. Zij voldeden aan de criteria van VTM en de wetenschappelijke formule die ze gebruiken. Om deel te nemen aan Blind Getrouwd, moet je minstens 25 jaar oud zijn, uiteraard single zijn en geen kinderen hebben. VTM zoekt ook specifiek naar mensen die “écht op zoek zijn en voldoende open zijn, zodat de experten je alle kansen kunnen geven”.

Holebi’s welkom

En hoewel er in drie seizoenen Blind Getrouw nog geen enkel holebi-koppel zat, zijn de experts er echt wel naar op zoek. Je mag je dus ook inschrijven als je als man op mannen valt. In Nederland konden de experts wél een match maken, maar het matchingspercentage moet natuurlijk hoog genoeg zijn. Hoe meer inschrijvingen, hoe beter. Vorig jaar waren dat er bijna vierduizend, met zo’n succesratio, moet dat nog beter kunnen.

Helemaal zeker dat er een vierde seizoen komt, is VTM dus niet. Om het programma te maken, moeten er in de poule van ingeschreven kandidaten, uiteraard koppels zitten met dat befaamde hoge matchingspercentage. Dit seizoen bleek dat geen probleem: er kwamen vijf koppels uit de selecties, waarvan er drie momenteel nog samen zijn.

Blind Getrouwd-baby

Uiteraard kan het ook verkeerd gaan. Zeker dit jaar kende Blind Getrouwd heel wat drama: Mike en Marjolein werden na een enthousiaste start gezien als twee ijskonijnen en moesten zich verdedigen. Zij zorgden ook voor een primeur, door eerder uit elkaar te gaan dan na de oorspronkelijk afgesproken periode. En ook bij Damiano en Wendy mocht het sprookje niet blijven duren.

Maar laat je daar niet door ontmoedigen: bij Lieve en Aljosja bloeide de liefde maar traag, maar bleef ze wel duren. Een vergelijkbaar scenario zagen we in seizoen één bij Stijn en Nuria. De twee leken eerst een ongemakkelijke match, maar verwelkomden onlangs de allereerste Blind Getrouwdbaby.

Je ook inschrijven voor een happily ever after kan hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…