Bling ring: dit is de vorige verlovingsring van Meghan Markle

Bling ring: dit is de vorige verlovingsring van Meghan Markle

De verloving van Meghan Markle en prins Harry is zo’n sprookjesverhaal dat we soms gewoon vergeten dat Markle voor Harry ook al eens getrouwd was. En dat wil zeggen dat ze ook toen een verlovingsring had. Daar doken onlangs foto’s van op en eerlijk? Wij zouden het moeilijk vinden om te kiezen tussen de twee, al kreeg ze slechts bij ééntje ook een prins. 

Toen Meghan Markle en prins Harry uiteindelijk hun verloving bekendmaakten, waren alle ogen gericht op de linkerhand van de Amerikaanse actrice. En Harry stelde niet teleur: met diamanten uit Botswana én een paar uit een broche van zijn moeder is het een prachtverlovingsring geworden: emotioneel en mooi.

Maar Meghan Markle was natuurlijk al eerder getrouwd: de Amerikaanse mocht zich twee jaar lang mevrouw Trevor Engelson noemen. Voor haar huwelijk met de filmproducer en manager mocht Markle natuurlijk ook een verlovingsring aan haar vinger schuiven en die zag er eigenlijk best bijzonder uit. Wat denken jullie?

Eén kanjer van een diamant op twee dunnere ringen die ook vol diamantjes staan: voor Meghan Markle mocht er behoorlijk wat bling aan een ring zitten. En voor wie dat niet genoeg was: zo’n verlovingsring vraagt natuurlijk ook om een kanjer van een trouwring. Aangezien een extra ring om die vinger schuiven niet zo evident was, koos Markle dan ook voor enkele dunne ringetjes die bij de verlovingsring pasten. Ook met diamanten natuurlijk. Dat spreekt voor zich. Of Meghans huidige verlovingsring beter of slechter is, laten we over aan de tortelduifjes. Zeker is wel dat deze diamanten een iets hoger karaat hebben én behoorlijk wat emotionele waarde. Waar Kate Middleton met de verlovingsring van wijlen prinses Diana mocht pronken, krijgt Meghan twee diamanten uit een broche van Harry’s moeder. De middelste, grootste diamant, komt uit Botswana, waar de twee op vakantie waren. Harry en Meghan treden in het huwelijkbootje op zaterdag 19 mei, in de Saint George’s Chapel in Windsor. Dit weten we al over hun huwelijk!

Gesponsorde artikelen