Left Right
scrollTop top

Blote borsten, vibrators en joints: de nieuwste Snapchat-hype onder de blokkende studenten in Gent


Blote borsten, vibrators en joints: de nieuwste Snapchat-hype onder de blokkende studenten in Gent

Blote borsten, konten, joints en vibrators. Dat is wat je zal vinden op de Snapchat-account van Gentstudent. HiStranger, Spotted en Confessions zijn tegenover deze nieuwe hype erg braaf. Blokkende studenten uit Gent delen er hun avontuurtjes tijdens de zware blokperiode. Een uitlaatklep die heel pikante dingen deelt. 

Vergeet HiStranger, Spotted en Confessions maar, there’s a new kid on the block. Gentstudent is dé nieuwe hype voor blokkende studenten.

Het principe is heel simpel: je maakt een foto via je Snapchat-account en stuurt die door naar Gentstudent. De personen achter dat profiel maken dan een selectie van de zotste, geilste en meest opvallende foto’s, en voegen die toe aan hun verhaal. Iedereen die Gentstudent toevoegt op Snapchat kan de foto’s dan zien.

Snapchat Studentgent

De meest opvallende trend bij de vrouwelijke studenten zijn borsten. Liefst dan nog blote borsten waar ze een onschuldig tekstje bij zetten. Ook populair om te delen is je vibrator en toebehoren, want “ontspanning gegarandeerd” tijdens de blok. Voor de mannelijke studenten is het cool om jouw blote kont en die van je vrienden te delen en af en toe een jointje moet ook kunnen voor de hard blokkende studenten.

Snapchat Studentgent

Tot gisteren kon je de pikante foto’s nog vinden onder de Snapchat-account van Ugentofficial, maar die account werd geblokkeerd. In het verhaal van Ugentoffical zelf kwamen verschillende boodschappen over het voorval en het zou de universiteit van Gent zelf zijn die het tegenoffensief heeft ingezet. De makers van het account hebben dan maar gewoon een nieuwe gemaakt: Studentgent.

Snapchat Studentgent

Blokhypes

Het is niet de eerste keer dat blokkende studenten nieuwe hypes creëren, maar deze keer is het toch wel zeer expliciet. Terwijl HiStranger en Spotted op zoek gingen naar mensen om een avontuurtje mee te beleven en Confessions pikante verhalen deelde, verspreidt Gentstudent de meest pikante beelden met … iedereen die ze wil zien. Snapchat is daar dan ook het perfecte medium voor. De app heeft al een reputatie en wordt ook wel dé ideale manier om te sexten genoemd (je weet wel, geile berichten sturen). En daar maken de studenten gretig gebruik van.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  691.854
 • Aantal
  doden
  20.726