Blue Ivy: 2 jaar en al een echte diva

Blue Ivy: 2 jaar en al een echte diva

Hiep, hiep, hoera voor Blue Ivy Carter, want het dochtertje van Beyoncé en Jay-Z blaast vandaag twee kaarsjes uit. Van de fashionindustrie tot de muziek- en filmbusiness: de kleine meid duikt overal op.

Het sprookje van Blue Ivy begint op 7 januari 2012. Fiere mama Beyoncé deelt het allereerste kiekje van haar kleine meid via Tumblr.

En de beroemde baby is meteen een hit op de sociale media. Op haar geboortedag is Blue Ivy de hele dag trending topic op Twitter.

Ook Rihanna is laaiend enthousiast. Ze bekroont zichzelf meteen tot ‘aunty’.

Amper twee dagen na de geboorte maakt Blue Ivy haar debuut in de muziekwereld. Papie Jay-Z neemt haar allereerste kreetjes op en gebruikt ze als achtergrondmateriaal in Glory

Maar de muziekcarrière van Blue Ivy gaat verder. Zo is ze momenteel te horen op de gloednieuwe plaat van mamie Beyoncé. Ze duikt ook op als cameo in de bijhorende videoclip van Blue

Voor de opnames van de videoclip mocht Blue Ivy met Queen Bey mee op een tripje naar Rio de Janeiro!

Met papie Jay-Z beleefde de kleine meid ook al dolle pret in Queensland, Australië. 

En jawel, ook haar filmdebuut is al een feit. Zo dook Blue Ivy in februari vorig jaar op in de HBO-documentaire van Beyoncé, Life Is But a Dream. Naast foto’s van baby Blue showt Bey in de film ook fier haar zwangere buikje.

Geen wonder dat designers met plezier creaties ontwerpen voor de kleine diva, zoals deze bijpassende schoentjes van de Nieuw-Zeelandse ontwerper Kathryn Wilson. 

Al steekt Blue Ivy zelf haar voetjes duidelijk liever in een creatie van het Duitse merk Dr. Martens. 

Tussen de ster uithangen vindt Blue Ivy uiteraard ook nog tijd om verstoppertje te spelen… 

… en om toe te kijken hoe mama Beyoncé zich belachelijk maakt met een bellenblazer.

Intussen krijgt de kleine meid natuurlijk alle aandacht van de wereld. Op de Mrs. Carter Worldtour mocht ze met haar roze tutu plaatsnemen op haar eigen, gepersonaliseerde stoeltje. 

Mocht het nog niet duidelijk zijn: Blue Ivy leidt een echt prinsessenleventje. Geniet ervan, B-day girl!

Gesponsorde artikelen