Blue Ivy maakt haar debuut in de videoclip van Jay-Z’s ‘Family Feud’

Blue Ivy maakt haar debuut in de videoclip van Jay-Z’s ‘Family Feud’

Jay-Z en Beyoncé hebben samen een geweldig nummer uitgebracht: ‘Family Feud’. Nu is ook de videoclip er en de oudste dochter van het sterrenkoppel, Blue Ivy, doet er ook in mee.

De nieuwste hit van rapper Jay-Z en zijn droomvrouw Beyoncé is uit en heeft nu ook een bijhorende videoclip. Het volledige nummer en de bijhorende videoclip zijn alleen maar te zien zijn op Tidal, de streamingservice van Jay-Z himself, maar hier vind je alvast een teaser.

Reactie op Lemonade

In het nummer zelf gaat Jay-Z te biecht en zien we ook een wel heel kwaad kijkende Beyoncé die op een preekstoel staat. Is het nummer een reactie op Beyoncé’s album Lemonade, waarin ze zong over het overspel van haar rapper? Waarschijnlijk wel, want we zien ook een andere vrouw in de teaser en dat is misschien wel Becky with The Good Hair? Jay-Z is alvast tot de conclusie gekomen “dat niemand wint als de familie met elkaar vecht”, want daar staat Family Feud voor.

Feit is dat ook de oudste dochter van het koppel, Blue Ivy, een rolletje heeft in de clip. De start van haar showbizzcarrière?

Bekijk hier de teaser van de videoclip

Gesponsorde artikelen