Left Right
scrollTop top

‘Boer zkt Vrouw’ gaat versnelling hoger: emotionele keuzestress bij Tristan


'Boer zkt Vrouw' aflevering 19 oktober
© VTM

De komende aflevering van Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home garandeert niet alleen een emotioneel keuzemoment bij Tristan, maar ook een serieuze verrassing bij één van de andere keuzemomenten. We zien het op maandag 19 oktober om 20.40 uur op VTM.

Tristan

VTM

De mannen van Tristan genieten van een relaxed ontbijtje en mama Mireille is er ook bij. “Ik heb nog geen enkel idee wie Tristan zal kiezen en dat maakt me ook nieuwsgierig naar wat de jongens zelf van Tristan vinden.” Mireille polst of zij al gevoelens hebben voor haar zoon. 
Ze kent Tristan door en door en merkt dat hij stiller is dan anders: “Ik merk dat hij het emotioneel moeilijk heeft. Hij heeft het zwaar en als mama wil je eigenlijk je kind dan troosten.”

Mireille biedt een luisterend oor en maakt ook van de gelegenheid gebruiken haar voorkeur uit te spreken. Of haar zoon haar zal volgen is nog niet geweten, wel al dat het een ontzettend emotioneel keuzemoment wordt.

Dries

Dries is nog altijd wat onder de indruk van wat er de dag voordien gebeurd is. Indira, Eva, Melissa en Céline vinden dat hij te veel op de vlakte blijft en vroegen hem om actie te ondernemen, en dat zindert na.

“De boodschap is aangekomen dat ik wat meer tijd voor iedereen apart moet nemen”, stelt Dries. “Het is tijd dat het keuzemoment er komt zodat ik mijn aandacht beter kan verdelen.”

Dries wordt diezelfde dag nog op zijn wenken bediend door An Lemmens, want ook bij hem staat vandaag een nieuwe keuzemoment op het programma.

Bart

VTM

Bart probeert dan weer om Céline minder op te zoeken. Maar daar slaagt hij maar even in, merken Lotte en Dagmar meteen op. Op de to do-lijst op de boerderij, voor Dina toekomt voor het keuzemoment: de froufrou van de pony’s knippen.

David

VTM

Rebecca, Muriëlle, Mariska en Sarah genieten van het werk in Davids perengaard, maar tegelijkertijd neemt de frustratie toe omdat hun boer niet in zijn kaarten laat kijken.

“We komen allemaal goed overeen maar het is niet zo makkelijk om met zo veel vrouwen onder één dak te wonen”, zegt Rebecca. “Het wordt tijd dat de groep wat kleiner wordt.”

Muriëlle kan haar alleen maar gelijk geven: “Vorige keer waren we niet zo blij toen An Lemmens toekwam, maar nu verlangen we ernaar. Mijn gevoel voor David is voor eventjes op pauze gezet, tot ik zelf wat meer weet.”

Ook bij David heersen blijkbaar al gevoelens. “Er zijn toch al wat pijlen afgeschoten. Ik had dat niet verwacht want het is toch al wel even geleden bij mij”, verklapt hij aan An. Welke twee dames mogen blijven? Wie moet huiswaarts?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update