Left Right
scrollTop top

‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’: speeddates, 5 favorieten blijven al logeren op boerderij


Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home speeddates
© VTM

De boeren uit Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home kregen samen meer dan 600 brieven. Dat zijn meer dan 600 mannen en vrouwen die dolgraag met ‘hun’ boer(in) op date willen. Maar een brief, foto en videoboodschap zeggen natuurlijk niet alles en dus verwelkomen Frits, David, Bart en Veerle op maandag 7 september om 20.35 uur hun favorieten om te speeddaten. En iedereen heeft zijn koffer bij want vijf van hen mogen meteen blijven logeren op hun boerderij.

Frits

VTM

In het Limburgse Hamont-Achel is de spanning alvast te snijden op de kippenboerderij van de 23-jarige Frits. Voorlopig zijn zijn zus Vicky en mama Christiane nog de enige twee vrouwen in zijn leven, maar daar komt snel verandering in wanneer de briefschrijfsters toekomen. Toen Frits de videoboodschap van Hanne enkele weken geleden bekeek, gebeurde er iets: “Ik kan geen Frans maar een coup de foudre blijkbaar?”. Maakt Hanne vandaag even veel indruk op hem? Ook iemand met wie hij drie jaar geleden in de klas zat, komt op speeddate. Toen had het meisje al een relatie, ondertussen is ze single. Herinnert Frits zich haar nog?

David

VTM

In Sint-Gillis-Waas heeft de 37-jarige perenboer David een pak minder stress. Samen met zijn zus Aline en mama Noëlle maakt hij het huis klaar om de vrouwen een warm welkom te heten. En ook daarna blijven Aline en Noëlle hangen, om de dames vanop afstand toch wat te kunnen volgen. Ze zijn razend benieuwd naar hun misschien wel toekomstige schoonzus en schoondochter.

Veerle

VTM

In het paardenpension Molenhof in Dilsen-Stokkem zou het zomaar kunnen dat Veerle haar prins op het witte paard straks bij de gekozen mannen staat. Het huis dat Veerle bouwde, is ondertussen klaar en het zal de eerste keer zijn dat er een potentiële partner over de vloer komt. Tien zelfs, maar er is maar plaats voor vijf van hen.

Bart

VTM

En in Wortegem-Petegem heeft de 28-jarige varkensboer Bart de hulp ingeroepen van zus Sofie om zijn erf op te fleuren. Het logement is alvast dik in orde, want de vijf briefschrijfsters met wie hij de beste klik zal voelen, mogen elk logeren in een luxueuze ‘glamping’ tent.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170