‘Boer zkt Vrouw’: Ook Jef en Kevin staan voor belangrijke keuze én spanning stijgt bij Raphaël

Dit weekend wordt er in Boer zkt Vrouw voor de tweede keer een belangrijke keuze gemaakt. Deze keer gebeurt dat bij Jef en Kevin die op hun beurt ook moeten kiezen wie met hen meegaat in de boerderijweek. Daarnaast lopen de spanningen bij Raphaël op. Zijn overgebleven kandidaten lijken namelijk al jaloers op elkaar te worden.

Vorige week zagen we hoe Raphaël, Stef en Cathy al beslisten welke kandidaten nog langer op hun boerderij mochten vertoeven. Daarbij besloten ze ook al meteen wie als eerste met hen op date mocht en dat lijkt deze week al voor heel wat jaloezie te zorgen.

Maar daarnaast krijgen ook Jef en Kevin de kans om te kiezen welke vrouwen zij meenemen op boerderijweek. En dat zorgt ook daar voor de nodige spanning en twijfels.

Keuzemoment

Dat de interesse voor boer Kevin (28) aan de magere kant was aan het begin van het programma, is al even bekend. Maar dat neemt niet weg dat de witloof- en frambozenboer de harten van de kijkers nu wel weet te winnen. Vorige week zagen we hoe hij de vrouwen meenam naar de markt om daar frambozen te gaan verkopen en deze keer zal hij ook beslissen welke drie vrouwen op de boerderij mogen blijven.

Ook bij Jef (33) is het keuzemoment aangebroken. En die zorgt alvast voor de komische noot in de aflevering. Tijdens een zwempartij vraagt Bente hem namelijk wat hij van haar tattoo’s vindt. Daarop antwoordt Jef doodeerlijk dat hij er geen fan van is. “Je plakt toch ook geen bumpersticker op een Bentley”, zegt hij er nadien over. Of de tattoos ook echt een afknapper zijn, dat zien we zondag.

Jaloezie

Bij de andere boeren zijn de keuzes vorige week al gemaakt. Daar krijgen we dus al te zien hoe de 24 uurs-dates zijn verlopen en hoe die de rest van de week zullen beïnvloeden. Zo blijkt de date tussen Stef (29) en Annelore alvast goed te zijn verlopen. Het duo zorgt zelfs al voor de eerste kus uit het seizoen.

Op de boerderij bij Raphaël (26) ziet het er minder rooskleurig uit. Hij koos voor zijn 24 uurs-date voor Jolyn. Daarmee hoopte hij haar beter te leren kennen nadat hij vond dat er tussen hen het minst magie was. Die date verliep goed, maar zorgde er ook meteen voor dat de andere kandidaten, Jasha en Katrijn, tijd hadden om ook onderling goed overeen te komen.

Om ervoor te zorgen dat de vrouwen eraan worden herinnerd dat ze er voor hem zijn, is Raphaël daar nog eens duidelijk over. “Het is hier geen chirokamp. Jullie zijn hier nog altijd voor mij, dus pak de momenten samen en probeer die vlinders op te wekken”, klinkt het. Dat zorgt meteen voor de nodige spanning.

Boer zkt Vrouw is iedere zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...