‘Boer zkt Vrouw’: Zo gaat het nu tussen Raphaël en Jasha

In een seizoen vol drama zorgde Raphaël misschien wel voor het meest dramatische moment van Boer zkt Vrouw. Na het beruchte caravanincident hield hij met Jasha namelijk maar één vrouw meer over op zijn boerderij. Op de reünie vernamen we echter dan de twee niet meer samen zijn, maar toch lijkt niet alle hoop voorbij.

We vatten het drama op de boerderij van Raphaël nog eens kort samen: Omdat Jasha ’s avonds niet naar haar kamer terugkeerde, besloot Jolyn haar te zoeken. Zij ontdekte zo dat Jasha en Raphaël samen in de caravan op zijn boerderij zaten. Daarna ontplofte de situatie volledig. Jolyn besloot zelf om te vertrekken en Raphaël stuurde Katrijn weg. Hij bleef dus enkel met Jasha over. De afleveringen na het incident zagen we het kersverse koppel nog af en toe in beeld, maar op het einde van het seizoen was er van Raphaël geen spoor meer. Hij en Jasha hadden hun romantische trip toen namelijk al even achter de rug.

Toch opnieuw een relatie?

Het was dus wachten op de reünieaflevering van Boer zkt Vrouw voor meer nieuws. Daar bleek dat de relatie tussen Raphaël en Jasha was stukgelopen. Al lieten ze beiden verstaan dat er een kans bestaat dat de twee elkaar nog terugvinden.

Dat laatste herhalen Jasha en Raphaël in TV Familie. “We houden sowieso contact en horen elkaar vaak. En als we de komende tijd weer naar elkaar zouden groeien, moet dat vooral op ons eigen tempo zijn. Weg van camera’s en schijnwerpers”, zegt Raphaël daarover.

Vriendschap … of meer

“Zonder die druk van buitenaf, weet je wel. En mochten die gevoelens niet terugkomen, dan houden we er op z’n minst een prachtige vriendschap aan over. Maar toch liever méér dan vriendschap, niet?”, is Jasha duidelijk.

“We zullen wel zien …. Ik ben al dankbaar dat ik Jasha heb leren kennen. Ik heb dus geen spijt van mijn deelname. En met de andere boeren is er een goeie band. Binnenkort gaan we nog eens afspreken met de groep. Al dan niet met Jasha aan mijn zijde … Laat ons hopen van wel”, besluit Raphaël

Meer
Lees meer...