‘Bojack Horseman’-fans krijgen kans om nagetekend te worden door dé bedenker van de Netflix-kaskraker

‘Bojack Horseman’-fans krijgen kans om nagetekend te worden door dé bedenker van de Netflix-kaskraker

‘Bojack Horseman’-bedenker Raphael Bob-Waksberg geeft fans de kans om getekend te worden als een personage in de stijl van zijn populaire Netflix-reeks. Je moet wel bereid zijn om een substantiële som geld neer te leggen. De opbrengsten gaan naar het ‘Wildfire Relief Fund’ in Californië om de schade van de bosbranden daar te dekken.

BoJack Horseman-fans krijgen de kans om via het online fundraisingplatform geld te doneren aan het Wildfire Relief Fund van de California Community Foundation. Met de winst worden dus de schulden en de schade van de bosbranden in de Amerikaanse staat gedekt. Eén happy fan zal geselecteerd worden om “getekend te worden in BoJack Horseman als zichzelf of als een dier naar keuze”.

(Dit zijn 20 meest komische series op Netflix.)

Achter de schermen

Bob-Waksberg kondigde de actie aan in een video op de officiële Twitter-pagina van Bojack Horseman. “Om dit goede doel te steunen, gaan we voor één dag naar Los Angeles vliegen”, zegt Bob-Waksberg. “Je zal achter de schermen zien hoe we de show producen. Je zal alle mensen ontmoeten die eraan meewerken.”

(Sinds september is het vijfde seizoen van BoJack Horseman beschikbaar op Netflix.)

Viersterrenhotel

“Op het einde van de dag zullen we een afbeelding tekenen van jou, je huisdier of een dier naar keuze. We zullen die afbeelding ontwerpen zoals een personage in de show.”

Alsof dat allemaal nog niet mooi genoeg is, mag de winnaar een vriend meenemen en je krijgt een gratis verblijf in een viersterrenhotel.

(Dit zijn de 8 grappigste comedy-films op Netflix.)

Je kan je hier inschrijven voor de wedstrijd.

Zesde seizoen

Enkele weken geleden raakte nog bekend dat BoJack Horseman een zesde seizoen krijgt. Het vijfde seizoen kwam in september uit en de producers slaagden er niet alleen in om de personages verder uit te bouwen, maar ook om actuele problemen zoals de #MeToo-beweging te behandelen. Wanneer dat zesde seizoen precies het daglicht zal zien, is nog niet bekend.

(Bekijk hier de eerste trailer van het nieuwe seizoen van Rick and Morty.)

In afwachting van het zesde seizoen op zoek naar een nieuwe serie? Bekijk dan zeker onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Gesponsorde artikelen