Bon, Kanye West heeft dus een ‘historische’ uitleg voor waarom hij nooit lacht

Bon, Kanye West heeft dus een ‘historische’ uitleg voor waarom hij nooit lacht

Oh Kanye, lieve Kanye, waarom lach je die mooie, witte tandjes van jou toch nooit bloot? We hebben er al duizend keer om gesmeekt, gebeden zelfs! Maar Yeezus himself gaf niet toe. En nope, de rapper heeft geen plannen om daar snel verandering in te brengen. Meer zelfs, er is een historische verklaring waarom hij nooit lacht als hij voor de lens poseert. True story!

Als ontwerper én baanbrekend fashionisto was Kanye uiteraard te gast op de allereerste Fashion Los Angeles Awards afgelopen donderdag. Precies daar klapte de rapper uit de biecht over zijn glimlachloze picture face, waarvoor hij blijkbaar inspiratie haalde uit een boek uit de jaren 1800 dat hij heeft gebruikt bij de productie van Yeezus.

“Ik keek naar de foto’s van al die mensen en ze zagen er zo echt uit. Hun outfits waren ongelofelijk en ze waren niet aan het lachen. En de mensen – je weet wel – de paparazzi, vragen altijd aan mij: ‘Waarom lach je niet?’ Ik denk dat niet lachen mij doet lachen… Als je naar schilderijen kijkt in een oud kasteel, zijn de mensen die erop staan ook niet aan het lachen, omdat ze er gewoon veel minder cool zouden uitzien.” 

Voila, nu weet je het: lachen is NIET cool. Bewijzen nodig? Kijk hier dan maar eens:

COOLNIET COOLO-VER-DUIDELIJK TOCH!

By the way, ook wifey Kim Kardashian doet mee aan de ‘wij lachen lekker niet’-actie. “Om rimpels te voorkomen”, zo liet ze weten op Instagram.

Gelukkig lacht da one and only real gangsta North West (a.k.a. Nori) haar tandjes met plezier bloot!

You go, girl!Bron: The Huffington Post

Gesponsorde artikelen