‘Breaking Bad’-acteur Bryan Cranston vertelt verhaallijn die hij graag had zien gebeuren met Walter White

‘Breaking Bad’-acteur Bryan Cranston vertelt verhaallijn die hij graag had zien gebeuren met Walter White

In een interview naar aanleiding van zijn nieuwe film ‘Isle of Dogs’ kwam acteur Bryan Cranston nog eens terug op zijn bekendste rol, die van Walter White in de iconische reeks ‘Breaking Bad’. Cranston verklapte er dat hij Walter White nog extremer had laten worden, “zoals een bizar Donald Trump-achtig personage”.

Bryan Cranston is al heel zijn leven acteur, maar de rol van Walter White in de iconische serie Breaking Bad veranderde zijn leven. In zowat elk interview dat hij nu moet geven, worden dan ook nog altijd vragen gesteld over zijn fantastische acteerprestaties in de dramareeks van showrunner Vince Gilligan. Naar aanleiding van zijn nieuwe film Isle of Dogs gaf Cranston een interview aan The Independent. En die polsten bij Cranston naar verhaallijnen die hij graag had zijn gebeuren met z’n personage in Breaking Bad, maar die het niet tot op het scherm hebben geschopt.

Donald Trump

“Ik had al redelijk snel gepitcht dat Walter door een hele metamorfose zou moeten gaan van een eerst heel nobel en waardig man, een familieman, een geleerde wetenschapper, en helemaal zou omslagen naar een egoïstische, impulsieve man, gedreven door woede en wrok”, vertelt Cranston. In zekere zin kreeg de acteur dan ook zijn zin. Want White evolueerde ook in de reeks van schuchtere leraar naar maniakale drugskingpin.

Maar Cranston zag het groter, en extremer. “Ik vond dat hij een wilde affaire moest hebben met een of andere stripper. Iemand zoals Stormy Daniels“, verwijst hij naar de affaire van Amerikaanse president Donald Trump, die onlangs weer het nieuws haalde. “Iets geks, dat helemaal op niets sloeg.”

Achterhaald

Al stelt hij nu wel blij te zijn dat dat er niet is doorgekomen. “Ik zou zeggen dat hij een soort bizar Donald Trump-achtig personage kon worden, maar dat is nu helemaal niet meer zo bizar”, legt hij uit. “Als je dat nu zou doen, zou iedereen iets hebben van ‘Het is Donald Trump’. Nu zou dat allemaal een beetje achterhaald zijn.”

Gesponsorde artikelen