‘Breaking Bad’-film ‘El Camino’ krijgt eerste trailer en releasedatum

Goed nieuws voor dans van Breaking Bad, want de reeks krijgt wel degelijk een vervolg. Dat zal geen volgend seizoen zijn van de reeks, maar wel een film. Deze zal beschikbaar zijn op Netflix.

Breaking Bad krijgt na Better Call Saul een tweede vervolg. Deze keer gaat het niet om een serie maar wel om een film en voor die film heeft Netflix nu de eerste trailer gelanceerd. Meer nog, de streamingdienst heeft al meteen de datum bekendgemaakt waarop de film beschikbaar zal zijn op Netflix.

El Camino: A Breaking Bad Movie

El Camino
Netflix

Het vervolg op Breaking Bad zal El Camino heten en een langspeelfilm zijn. In die film zal Walter White niet langer centraal staan, maar wel Jesse Pinkman, gespeeld door Aaron Paul.

We zien hem terug na afloop van de reeks. In het plot van de film staat voorlopig het volgende te lezen: “Nadat Jesse op dramatische wijze ontsnapte uit de gevangenis, moet hij vrede nemen met het verleden en werken aan een toekomst”. Dat belooft dus opnieuw spannend te worden. De film wordt geschreven en geregisseerd door Breaking Bad-maker Vice Gilligan en zal dus trouw blijven aan de sfeer van de reeks. El Camino: A Breaking Bad Movie verschijnt op 11 oktober 2019 op Netflix.

Onze top 50 met de beste reeksen op Netflix vind je hier.

Gesponsorde artikelen