Bring Me The Horizon, The Offspring, Jamie xx, MØ én Beirut: Rock Werchter trekt een blikje namen open! 

Bring Me The Horizon, The Offspring, Jamie xx, MØ én Beirut: Rock Werchter trekt een blikje namen open! 

Vier namen waren er al en omdat morgen de ticketverkoop start hebben ze bij Rock Werchter besloten om voor het eerst een handvol namen tegelijkertijd te lossen. Worden toegevoegd aan de affiche: The Offspring, Bring Me The Horizon, Beirut, Jamie xx en popsensatie MØ.

Morgen start samen met de verkoop van de combitickets de verkoop van de dagtickets, maar wij gokken dat er nog niet veel kopers voor de openingsdag zullen zijn, want op donderdag 30 juni staat voorlopig nog geen enkele naam op de affiche.

En de andere dagen?

De andere dagen worden nu zo stilaan aangevuld. Op vrijdag wordt er vooral met stevige gitaren gesmeten, want naast Rammstein kan je die dag ook gaan kijken naar The Offspring én Bring Me The Horizon. The Offspring zorgde vorige zomer al voor een rondje nostalgie op Pukkelpop als headliner met nummers als StuBru-klassieker Self Esteem en Pretty Fly (For A White Guy).

Dat Bring Me The Horzon aan de affiche is toegevoegd, is geen grote verrassing te noemen nu ze voor het eerst een echte hit hebben gescoord met Throne.

De beentjes uitslaan

Op zaterdag kenden we al Red Hot Chili Peppers en Editors en daar wordt nu Beirut aan toegevoegd.

Op zondag ten slotte stond Florence & The Machine al te schitteren, zij krijgt nu het gezelschap van de Deense popsensatie die niet meer van de radiogolven is weg te slaan sinds Kamikaze.

En wie de dansbeentjes wil uitslaan kan dat op Jamie xx die zijn eerste soloplaat In Colour komt voorstellen. Shows op Pukkelpop vorig jaar en in de Ancienne Belgique dit jaar werden al laaiend enthousiast onthaald.

Met deze vijf namen blijft het dus voorlopig gissen naar welke grote namen er nog bij moeten komen op de affiche op donderdag en zondag. Benieuwd welke verrassingen ze daar nog voor ons in petto hebben.

Tickets zijn te bestellen vanaf morgenvroeg om 9u. Een combiticket kost dit jaar 236 EUR en is hier te bestellen.

Gesponsorde artikelen