Britney Spears antwoordt op de #FreeBritney internettrollen 

Britney Spears antwoordt op de #FreeBritney internettrollen 

Al dagen gaan geruchten de ronde dat Britney Spears tegen haar zin werd opgenomen in een psychiatrische kliniek en die geruchten lopen helemaal uit de hand. Dat laat de zangeres zelf weten met een video op Instagram: “Mijn familie wordt zelfs met de dood bedreigd.” 

Britney Spears vraagt haar fans en volgers haar even met rust te laten: “Jullie liefde en toewijding is geweldig, maar wat ik nu nodig heb is een beetje privacy om te leren omgaan met moeilijke zaken in mijn leven. Als jullie dat kunnen doen, zal ik jullie eeuwig dankbaar zijn.”

#FreeBritney

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat Britney zich vrijwillig had laten opnemen in een psychiatrische kliniek om met de stress rond de ziekte van haar vader te kunnen omgaan. Volgens een medewerker van de desbetreffende kliniek is daar niks van waar, en wordt ze tegen haar wil vastgehouden. Fans waren in alle staten en startten de #FreeBritney actie op sociale media. Volgens Britney zijn deze geruchten absoluut niet waar en roept ze op om haar en haar familie tijdens deze gebeurtenis privacy te geven.

Hier kan je Britneys Instagrambericht zien:

Doodsbedreigingen

“Ik wilde even dag zeggen, want de dingen die gezegd worden, zijn gewoon uit de hand gelopen!”, schreef Britney onder het Instagrambericht. Ze schrijft verder: “Wow! Er gaan zoveel geruchten de ronde over mijn crew, mijn familie en mijn vrienden en er zijn zelfs doodsbedreigingen naar mijn familie gestuurd. Ik probeer een moment voor mezelf te nemen, maar alles wat er gebeurt, maakt het alleen maar moeilijker voor mij. Geloof niet alles wat je leest en hoort!”

Gesponsorde artikelen