Left Right
scrollTop top

Britney Spears opgenomen in psychiatrische instelling uit nood aan me-time


Britney Spears opgenomen in psychiatrische instelling uit nood aan me-time

Britney Spears stelt het niet zo goed. Eerder meldde de zangeres zelf al dat zij een tijdje afstand ging nemen van haar werk. De gezondheidsproblemen van haar vader brengen de zangeres helemaal uit balans, waardoor ze nood heeft aan psychische hulp. 

Britney Spears gaf in januari al aan dat ze een stapje terugdoet van haar werk. Momenteel besteedt ze haar tijd liever bij haar familie wegens de gezondheidsproblemen van haar vader, Jamie Spears. De man werd namelijk al enkele keren opgenomen in het ziekenhuis, wat de familie zorgen baart.

Show Domination

Op 4 januari maakte Britney Spears bekend dat haar nieuwe show Domination niet ging doorgaan. Lange tijd heeft ze naar deze show uitgekeken, wat deze beslissing extra moeilijk maakte. Ondanks dat het haar hart brak, had ze geen andere keuze. Familie komt voor Britney altijd op de eerste plaats en de toestand van haar zieke vader is daar het bewijs van. In 2018 werd Jamie Spears enkele keren in zeer kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig overleefde hij het maar er is nog een lange weg af te leggen. Dat is dan ook de reden dat Britney haar volledige focus op haar familie wil leggen en een stapje terug doet van haar werk.

Britney Spears-muziek in musical over sprookjesprinsessen ‘Once Upon A One More Time’

Psychiatrische instelling

Sinds Britney Spears’ vader het op gezondheidsvlak niet goed stelt, lijdt Britney haar mentale toestand hieronder. De ziekte van haar vader weegt sterk door op hoe zij zich voelt en functioneert. Zelf maakte ze al eerder aan haar fans bekend dat het belangrijk is om voor jezelf te zorgen en af en toe me-time in te lassen. Nadat Britneys vader enkele operaties en opnames in het ziekenhuis doorstaan heeft, is het nu aan Britney Spears om terug op haar plooien te komen. Vandaar haar opname in een psychiatrische instelling. Wanneer Britney terug op het podium zal staan, is nog onbepaald.

Leven van Britney Spears verfilmd: deze crazy scènes mogen zeker niet ontbreken!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  684.256
 • Aantal
  doden
  20.572