Britney Spears spreekt voor het eerst over nakende scheiding met Sam Asghari

Britney Spears (41) heeft bevestigd dat zij en haar echtgenoot Sam Asghari (29) uit elkaar zijn. Dat deed de zangeres met een post op Instagram waarop ze zelf al dansend te zien is.

Het nieuws over de nakende scheiding van Britney Spears en Sam Asghari verraste donderdag veel fans. Het zou al langer slecht gaan tussen de twee door beschuldigingen van overspel van Britneys kant en enkele vechtpartijen. Sam Asghari woont al zo goed als volledig in zijn eigen huis en zou binnenkort de scheiding aanvragen.

“Gaat niemand aan”

Afgelopen weekend reageerde Britney Spears voor het eerst zelf op die geruchten. In de caption van een post op Instagram bevestigde de zangeres dat zij en haar echtgenoot uit elkaar zijn. “Zoals iedereen weet, zijn Hesam (de echte naam van Sam Asghari, red.) en ik niet meer samen … 6 jaar is een lange tijd om bij iemand te zijn, dus ik ben een beetje geschokt, maar … ik ben hier niet om uit te leggen waarom, want het gaat niemand aan. Maar ik kon de pijn niet meer aan eerlijk gezegd”, schrijft Britney.

Britney Spears en Sam Asghari begonnen te daten in 2016 toen die laatste meedeed in een van haar videoclips. Tijdens de #FreeBritney-beweging steunde hij haar meermaals openlijk. In september 2021 vroeg Sam Asghari Britney Spears ten huwelijk. Die reageerde daar meteen heel enthousiast op en de twee trouwden een jaar later. Voor Britney Spears was het haar derde huwelijk. Eerder was ze al eens 3 dagen getrouwd met Jason Allen Alexander en 3 jaar met Kevin Federline.

Meer
Lees meer...