Britney Spears speelde bijna naast Ryan Gosling in ‘The Notebook’ na emotionele auditie

Dat het al een tijdje niet zo goed gaat met zangeres Britney Spears, is al even bekend. Maar toch was er een periode waar alles leek mee te zitten voor de zangeres. Zo was er naast haar muziekcarrière namelijk ook even sprake van een acteercarrière. Samen met acteur Ryan Gosling stond ze bijna in de klassieker The Notebook.

Ondertussen kent iedereen de iconische scènes tussen acteurs Ryan Gosling en Rachel McAdams in The Notebook. Toch was die rol bijna voor zangeres Britney Spears. Zij genoot rond 2004 namelijk van een enorme populariteit, waardoor ook filmproducers haar als interessante persoon zagen voor hun projecten. Uiteindelijk deed Spears ook auditie en kwam ze bij de beste drie kandidaten terecht. Op dit moment doet die auditie de ronde op sociale media.

The Notebook

The Notebook vertelt het verhaal van Allie (Rachel McAdams) en Noah (Ryan Gosling) aan de hand van flashbacks die door Noah aan zijn demente vrouw Allie worden voorgelezen. De twee ontmoetten elkaar toen Allie slechts 17 jaar was en begonnen, na een moeilijke start, een relatie. Dat is niet naar de zin van Allies ouders, want volgens hen voldoet Noah niet aan de verwachtingen.

Uiteindelijk loopt de relatie op de klippen, maar wanneer Noah naar het front trekt en Allie probeert een nieuw leven op te starten, kunnen ze elkaar toch niet vergeten. Uiteindelijk staat Allie voor een moeilijke keuze: bij haar nieuwe verloofde blijven of voor de liefde van haar leven, Noah, kiezen.

Britney als Allie

The Notebook zonder Rachel McAdams kunnen we ons ondertussen niet meer voorstellen. Laat staan dat we ons proberen in te beelden dat Britney Spears misschien in de rol van Allie was gekropen. Toch scheelde het echt niet veel. Tijdens haar auditie blies Spears de filmmakers namelijk omver met haar acteertalent en slaagde ze erin om mensen te emotioneren.

Ondertussen is dat al meer dan 20 jaar geleden, maar toch is op X, het vroegere Twitter, nu een video te zien van die auditie. Daarin is inderdaad te zien dat Britney Spears meer talent had dan zingen alleen. Al heeft ze dat talent na haar auditie voor The Notebook nooit meer bovengehaald.

Bekijk de auditie van Britney Spears voor The Notebook hier:

Meer
Lees meer...