Brits festival biedt gratis hoteldouches aan na afloop

epa

Dat muziekliefhebbers, die naar het Britse festival Glastonbury trekken, dit jaar in de watten gelegd worden, is een understatement. Ze zullen na afloop van het festival gratis mogen douchen in zes verschillende Britse ibis hotels naar keuze. Na een heel weekend ‘festivallen’ is dat ongetwijfeld meer dan welkom.

Glastonbury, één van de grootste festivals van het VK, vindt plaats van woensdag 26 tot zondag 30 juni tijdens hetzelfde weekend als Rock Werchter. Wie een douchemoment op de kop wil tikken, moet echter snel zijn en voor 26 juni zijn/haar reservatie in orde te brengen via glastonburyshowers@manifest.london.

“Glastonbury staat om twee dingen bekend: geweldige muziek en modder”, reageren ze bij ibis. “Na vijf nachten op een kampeerterrein zullen festivalgangers snakken naar een warme douche. We zijn even gepassioneerd door muziek als onze gasten. Daarom is het een prioriteit voor ons om hun ervaring zo leuk mogelijk te maken.”

Op Glastonbury staan dit jaar onder andere Stormzy, The Killers en The Cure.

Geen douches

Het is niet helemaal duidelijk of er op de campings van Glastonbury douches zijn. Bij heel wat campings van grote Belgische festivals is dat wel het geval. Toch zijn wij fan van deze douches. Binnen enkele jaren hopelijk ook bij ons op Rock Werchter, Pukkelpop, Tomorrowland of Graspop?

Gesponsorde artikelen