Britse chartermaatschappij komt met familiezitjes in vliegtuigen

De Britse maatschappij Thomson Airways heeft een nieuwe vorm van vliegreizen aangekondigd. De grootste chartermaatschappij ter wereld gaat familiezitjes in haar toestellen inbouwen. Zo kunnen vier tot zes personen samen aan een tafel zitten.

Thomson Airways is de grootste chartermaatschappij ter wereld met als basis het Verenigd Koninkrijk. Voor het nieuwe vijfjarenplan zal het de nieuwe zitjes stilaan beginnen aan te bieden aan reizigers die naar het Middellandse Zeegebied, de Caraïben en de regio rond de Indische Oceaan vliegen. Als eerste zullen de Boeing 787-toestellen van het bedrijf met de familiezitjes worden uitgerust, net als de nieuwe Boeing 737’s.

Naast de familiezitjes zullen koppels – of gewoon mensen die per twee reizen – een volledige rij van drie stoelen kunnen afhuren. Het middelste stoeltje zou dan worden omgebouwd tot een tafel waarop onder meer champagne zal klaarstaan. Zo kunnen de reizigers aangenamer reizen, hoewel ze zich toch in de economyklasse bevinden.

Tot slot zullen vluchten naar bepaalde familiebestemmingen ook een kinderclub krijgen, waar een entertainer zich met de kinderen bezighoudt. Wat dat allemaal zal kosten, heeft Thomson Airways niet aangekondigd.

Meer
Lees meer...