Britse dieetgoeroe zegt dat mensen dik worden door Homer Simpson. En zo ontstond #BlameHomer

Britse dieetgoeroe zegt dat mensen dik worden door Homer Simpson. En zo ontstond #BlameHomer

Homer Simpson drinkt bier in overvloed, eet donuts, houdt van vettig eten en zit graag urenlang op de sofa. Niet echt een levensstijl die een slanke lijn bevordert. En dus vindt de Britse dieetgoeroe Steve Miller, die op televisie de realityshow Fat Families presenteert, dat Homer dringend wat moet afvallen. Twitter reageerde met een heerlijke parodie.

Miller denkt dat ook gezinnen in het echte leven gezonder zullen gaan leven als The Simpsons het goede voorbeeld zouden geven. Hij schreef er zelfs een brief over naar bedenker Matt Groening. Dit vertelde Miller op de BBC: “Ik zou hem laten praten met zijn familie over hoe cool het is om gezond te zijn en hem meer familieactiviteiten laten doen zodat hij meer beweging krijgt. Ik zou hem ook hypnotiseren om zijn gewicht onder controle te krijgen.”

Het doet ons een beetje denken aan die keer toen Marge Simpson naar de makers van de Itchy & Scratchy Show schreef dat ze geen geweld meer in hun show wou zien…

#BlameHomer

Als Miller een Amerikaan was geweest, zou hij zeker bij wijze van spot een rolletje krijgen in een aflevering van The Simpsons. Gelukkig is er Twitter, dat naar aanleiding van zijn grappige eis de hashtag #BlameHomer in het leven riep. Plots kunnen we al onze dagelijkse problemen op de rug van Homer Simpson schuiven.

Omdat het nog geen weekend is.

Omdat ik geen rijbewijs heb.

Ook al is er misschien een reden waarom ik buis.

Omdat ik een ongelooflijk domme idioot ben.

Omdat ik zelfs nog dommer kan zijn.

Omdat iemand een scheet heeft gelaten.

Waarom begrijpt de politie dat nu niet?

Weet je wat: alles wat ik nu nog doe is de schuld van Homer!

Trek het je niet aan, Homer!

We love you…

Just the way…

You are!

Eat that, Steve Miller!

HOMER STILL RULES!

Gesponsorde artikelen