Kleine broer Tom Holland te zien in nieuwe Netflixserie ‘Lockwood & Co.’

Netflix heeft er sinds vorige week een nieuwe fantasyserie bij. Op 27 januari kwam Lockwood & Co. namelijk op de streamingdienst. Die reeks is gebaseerd op de gelijknamige boeken van auteur Jonathan Stroud. In de reeks kunnen opvallende kijkers alvast de broer van een bekende acteur spotten.

Hoewel Netflix de laatste maanden heel wat series heeft gecanceld, zullen er ook nieuwe blijven uitkomen. Een daarvan is Lockwood & Co. dat vorige week werd gereleased. De fantasyreeks heeft veel weg van Shadow & Bone en Locke & Key en staat op dit moment op de tweede plek op Netflix België. Naast de drie redelijk onbekende hoofdrolspelers, is er ook een opvallende naam terug te vinden in de reeks: Paddy Holland.

Lockwood & Co.

De serie Lockwood & Co. vertelt het verhaal van drie jonge mensen, Anthony, George en Lucy. Wanneer Londen geteisterd wordt door geesten, is het aan de kinderen in de stad om ze tegen te houden. Lucy Carlyle (Ruby Stokes), die zelf speciale krachten heeft, voegt zichzelf bij een klein bedrijfje: Lockwood & Co.. Dat bedrijf wordt gerund door Anthony Lockwood (Cameron Chapman) en zijn assistent George Karim (Ali Hadji-Heshmati).

Het eerste seizoen van de reeks omvat de verhalen uit de twee eerste boeken van schrijver Jonathan Stroud: The Screaming Staircase en The Whispering Skull. Daarna volgen nog drie boeken, wat de komst van meerdere seizoenen mogelijk maakt.

Paddy Holland

In de serie is er sprake van een gemeenschap die zichzelf de Fittes Agency noemt. De leden daarvan worden gezien als de meest getalenteerde geestenjagers van het land. En een van die leden is Bobby Vernon. Het is die rol die in Lockwood & Co. door een opvallende naam wordt gespeeld.

Want wie de cast van de serie opzoekt, ziet de naam Paddy Holland staan naast een foto van een wel zeer veel op Spider-Man-acteur Tom Holland lijkende jonge kerel. Dat is geen toeval, want Paddy is Toms 18-jarige broer. Via Instagram laat Paddy’s grote broer alvast weten dat hij trots is. “Ga nu naar Netflix om Lockwood & Co te gaan kijken met mijn niet zo kleine broer, Paddy. Ik ben zo trots op jou, Padstaman. Kan niet wachten om het te zien”, schreef hij in een Instagrampost.

Lockwood & Co. is nu te zien op Netflix. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...