Brr, hopelijk wordt huwelijk Kim en Kanye niet zo saai als de uitnodiging

Brr, hopelijk wordt huwelijk Kim en Kanye niet zo saai als de uitnodiging

Oh jawel, de uitnodigingen voor hét huwelijk van het jaar (dat van Kim Kardashian en Kanye West uiteraard) zijn verstuurd. Zelf hebben we er geen ontvangen (helaas), maar gelukkig gunt het internet ons een blik op het papiertje. Wie veel toeters en bellen verwachtte van de Amerikaanse realityster en rapper, blijven helaas teleurgesteld achter: grijs papier met gouden letters, meer is er niet aan.

De uitnodiging voor wat hét huwelijk van het jaar moet worden stelt niet meer voor dan een grijs papiertje uit speciale materie. Om het een beetje feestelijk te maken, is de tekst er wel opgedrukt in gouden letters. Maar als we dat zo zien, kunnen we maar één ding hopen: dat het huwelijk van Kim K. en verloofde Kanye iets minder saai wordt dan de uitnodiging.

Wie een glimp wil opvangen van de toekomstige bruid en bruidegom moet over exact 2 weken, op 24 mei, afzakken naar Parijs. In de Franse hoofdstad zullen Kim en Kanye elkaar het ja-woord geven. De kans dat je binnen geraakt, lijkt ons helaas redelijk klein. Zo is Kimye opvallend selectief: slechts 100 mensen ontvingen een uitnodiging. De gierigaards toch!

Gesponsorde artikelen