Left Right
scrollTop top

Brrrr! Muggen hebben echt geen enkel plekje van de rug van deze kerel met rust gelaten


Brrrr! Muggen hebben echt geen enkel plekje van de rug van deze kerel met rust gelaten

Niet klagen als je met enkele muggenbeten bent wakker geworden, want wat deze man heeft moeten doorstaan lijkt veel erger. Hij bevond zich ergens aan een rivier, maar was zijn spray tegen muggen vergeten. Het resultaat: we kunnen gewoon niet tellen hoeveel keer hij in z’n rug is gebeten.

Jordan Lingle is 21 jaar en komt uit Indiana. Hij plaatste een foto van zijn gehavende rug op Facebook om iedereen er aan te herinneren dat je altijd muggenspray op zak moet hebben.

Zwerm muggen

Lingle was ‘capture the flag’ aan het spelen en dacht de ideale schuilplaats te hebben gevonden. Hij verstopte zich aan de oever van een rivier, maar helaas was dat ook de favoriete plaats van een zwerm muggen. “Plots had ik het gevoel dat muggen me over mijn hele lijf tegelijk aan het aanvallen waren”, legde hij uit aan Buzzfeed. “Maar ik wou mijn plaats niet verlaten, omdat ik echt goed verstopt zat. Daarom probeerde ik de muggen weg te jagen tot ik merkte dat er een volledige zwerm rond mij vloog. Het werd ondraaglijk, dus reed ik naar huis.”

Daar zag hij pas echt hoe serieus de schade was. “Mijn rug jeukte zo erg dat het aanvoelde alsof mijn huid eraf kwam”, zei hij. “Toen ik het aan mijn moeder liet zien, was ze door het dolle heen, omdat ze dacht dat het meer was dan enkele muggenbeten. Haar vriendin, die verpleegster is, zei dat het een allergische reactie moest zijn.” Lingle heeft wel vaker last van allergieën en hij heeft ook astma. Mogelijk heeft dat de reactie van zijn huid op de muggenbeten verergerd.

Na een paar dagen ging het gelukkig al veel beter met Lingle. Dus als die enkele beten straks beginnen jeuken, denk dan eens aan wat deze jongen heeft doorstaan.

(Bron: Buzzfeed)

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…