Bruggelingen, hou je klaar want op deze dag opent de Burger King bij jullie

Bruggelingen, hou je klaar want op deze dag opent de Burger King bij jullie

Brugge heeft er vanaf volgende week een nieuwe attractie bij want op 2 november opent op de Markt een Burger King. In de vroegere Quick is er de voorbije weken grondig gewerkt om klaar te zijn om alle liefhebbers de legendarische Whopper te serveren.

Fans van fastfoodketen Burger King hebben vanaf volgende week een nieuwe plaats om hun geliefde Whopper te gaan eten. Vier maanden nadat in Antwerpen de eerste Burger King van België opende, is het nu aan Brugge. Met ook nog restaurants in Charleroi, Namen en Brussel wordt de Burger King in Brugge al de vijfde in ons land … en de fastfoodketen heeft nog veel plannen.

Het nieuwe restaurant in Brugge bestaat uit twee verdiepingen en heeft plaats voor 149 klanten. Op donderdag 2 november om 10 uur ’s morgens opent de nieuwe Burger King zijn deuren. De keten waarschuwt dat het de eerste dagen heel druk kan zijn.

“Onze andere Belgische Burger Kings kenden een ware toestroom aan klanten de eerste dagen en ze blijven ook nu erg goed draaien – voor Brugge verwachten we niet anders”, zegt CEO Kevin Derycke in een persbericht.

Burger King

Gesponsorde artikelen