Bruno Mars zorgt voor vuurwerk tijdens Super Bowl: 8 hoogtepunten

Bruno Mars zorgt voor vuurwerk tijdens Super Bowl: 8 hoogtepunten

Na het onvergetelijke optreden van Beyoncé vorig jaar mocht Bruno Mars afgelopen nacht de half time van de ‘Super Bowl’-finale verzorgen met een spetterend optreden. Iets waar de 28-jarige zanger uit Honolulu met glans in slaagde. Hier alvast 8 hoogtepunten die je niet mag gemist hebben.

1. De indrukwekkende drumsolo

Openen deed Bruno (die eigenlijk Peter Gene Hernandez heet) helemaal in zijn eentje gewapend met een drumtoestel. Hij bewees dat hij naast zanger vooral een veelzijdige muzikant is en trakteerde het publiek op een opmerkelijke drumsolo.

2. The Hooligans

Maar wat is een zanger zonder de versterking van een indrukwekkend orkest? Mars kon afgelopen nacht rekenen op de steun van zijn 8-koppige band The Hooligans met onder andere zijn oudere broer Eric Hernandez aan de drums. 

3. De danspasjes

Wie precies één jaar na dansbeest Beyoncé op het podium van de Super Bowl verschijnt, moet op z’n minst een poging doen om enkele pasjes uit de mouw te schudden. Zo gezegd, zo gedaan, want Mars bewees dat zijn gevoel voor ritme niet alleen in zijn stem zit, maar aanwezig is over zijn hele lijf.

In tegenstelling tot Beyoncé vorig jaar, kregen we trouwens geen schrik van Bruno.

4. The Red Hot Chili Peppers

Naar het einde van het optreden toe, kwamen The Red Hot Chili Peppers Bruno Mars een handje helpen. Ze brachten een lange versie van hun song Give it away. De Amerikaanse band sprong mee op het podium op verzoek van Mars himself. En dat zal de zanger hem ongetwijfeld niet hebben beklaagd, want de unieke combinatie zorgde voor een spectaculaire act in het stadion. 

5. Een zwevende Flea

De basgitarist mag dan wel al 51 zijn, springen kan hij nog altijd als de beste, zo bewijst deze foto.

6. Een halfnaakte Anthony Kiedis

Een hoogtepunt is een groot woord in dit geval, maar laten we er toch even bij stilstaan dat het lijf van Anthony Kiedis er best wel nog mag wezen ondanks dat hij toch al 51 is.

7. Het gouden vestje

Intussen op Twitter kwam Mars’ gouden vestje even ter sprake. En jawel, de zanger uit Honolulu werd door zijn vestimentaire keuze zelfs vergeleken met het Canadese tieneridool Justin Bieber. Zo vroegen de Beliebers zich af wie nu eigenlijk het best staat met de goudkleurige jas: Bruno of Justin? Een zinloze vraag lijkt ons. (Bruno, natuurlijk!)

8. Het vuurwerk

Tijdens zijn laatste hit Just the way you are zorgde Bruno letterlijk voor vuurwerk in het MetLife Stadium in East Rutherford.

De vrouwelijke fans waren alvast meer dan tevreden over het geslaagde optreden van Mars, zo lieten ze tijdens en na de show duidelijk merken op Twitter.

Het volledige optreden van Bruno Mars kan je hieronder bekijken:

Gesponsorde artikelen