BTS in ‘Carpool Karaoke’: da’s ‘Friends’, papa mochi en een aerobics class

De K-popgroep BTS was te gast in Carpool Karaoke van James Corden en het werd een legendarische aflevering. Zo probeerde James (opnieuw) om het achtste lid van BTS te worden en werden de jongens naar de aerobics class gestuurd.

James Corden en zijn wagen op wieltjes hadden deze week een speciale gast. Hoewel James meestal met één persoon naar het werk carpoolt, deed hij dat nu met zeven ineens. Goed voor het milieu, maar zeker ook goed voor ons humeur: de Carpool Karaoke met BTS.

BTS

Het was een kwestie van tijd tot James Corden de grootste boysband van het moment kon strikken voor zijn Carpool Karaoke. Het Koreaanse zevental heeft sinds kort een nieuw album uit en is dus druk bezig met dat te promoten. Gelukkig vonden ze in hun drukke agenda nog een gaatje om samen met James Corden door de straten van LA te rijden.

In de Carpool Karaoke kwamen we te weten dat je vloeiend Engels kan leren door Friends te bingen, dat James nog steeds het achtste lid van BTS wil worden én dat Post Malone te veel sigaretten rookt. Daarnaast gaan de zwaarste ruzies bij BTS blijkbaar over dumplings en is James vanaf nu papa mochi.

James’ dansklas

Op het einde van de autorit neemt James de jongens van BTS mee naar zijn dansles. De presentator geeft aan dat hij elke week een cardio dansles volgt en neemt de zeven leden van BTS, die misschien wel gezien kunnen als de beste dansers uit de muziekindustrie, mee naar een lesje.

Zo’n dansles is duidelijk intensief, want het krijgt zélfs de jongens van BTS aan het zweten. Op het einde van de les worden de rollen omgekeerd en leert BTS de choreografie van hun nieuwe nummer ON aan de aanwezige sportievelingen.

Gesponsorde artikelen