Left Right
scrollTop top

BTS streamt dit weekend volledig gratis drie concerten


BTS concert
© Fathom Events / courtesy Everett Collection (Via Isopix)

We zitten nu al meer dan een jaar zonder fysieke concerten, maar fans van BTS hebben nooit écht zonder concerten gezeten. Tijdens het afgelopen jaar gaf de Koreaanse boysband twee livestream-concerten en streamden ze een heel weekend lang gratis concerten. En dat laatste gaan ze dit weekend nog een keertje doen.

De Koreaanse boysband BTS mocht gisteren nog een nieuw record aan hun (extreem lange) lijst met records toevoegen, maar ze geven ook veel terug aan hun trouwe fans. Daarom zal BTS dit weekend volledig gratis drie concerten streamen.

BangBangCon 21

BTS streamt de concerten onder de noemer ‘Bang Bang Con 21’, een verwijzing naar de eerste editie van BangBangCon vorig jaar. De naam ‘Bang Bang Con’ verwijst naar Bangtan (afgeleid van de Koreaanse naam van BTS, 방탄소년단 of ‘Bangtan Sonyeondan’), Bang (방 of ‘bang’, het Koreaanse woord voor ‘kamer’) en Concert. Een concert van BTS in je eigen kamer dus. 

Net zoals vorig jaar zijn de concerten volledig live te volgen via het YouTube-kanaal van BTS, BangtanTV. Vorig jaar keken in totaal meer dan 50 miljoen fans naar de concerten van BangBangCon. Hoewel ‘Bang Bang Con’ vorig jaar twee dagen duurde, zal het dit jaar maar gaan om één dag. Maar wel een dag boordevol topoptredens.

Line-up

‘Bang Bang Con 21’ is voor alle duidelijkheid geen liveconcert, maar een evenement waarbij oude concerten van BTS gelivestreamd worden. Het evenement wordt afgetrapt op zaterdag 17 april om 8 uur Belgische tijd. Dan start het optreden ‘BTS Live Trilogy Ep. 1 BTS Begins (Memories of 2015)’. Het gaat hier om de twee concerten die de School-trilogie van BTS afsloten. Die trilogie omvat de eerste drie albums van BTS en zal voor fans dus een heerlijke trip down memory lane worden.

Om 10.40 uur wordt het tweede concert afgetrapt. Daarbij gaat het om een recenter optreden van BTS, eentje uit 2019 om precies te zijn. Het gaat om de 5de ‘Muster’ van BTS. ‘Musters’ zijn de jaarlijkse fanmeetings van BTS, waarbij de groep altijd voor heel wat verrassingen zorgt op het podium.

Het derde en laatste optreden start om 14.40 uur. Daarbij gaat het om het concert van de ‘Speak Yourself’-tour in São Paulo in Brazilië. Dit concert staat bekend als een van de meest levendige concerten uit de ‘Speak Yourself’-tour met een dolenthousiast Braziliaans publiek.

In totaal zal je zo ongeveer 9 uur lang kunnen genieten van de concerten van BTS.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…