Bucket list material: duizenden volwassenen gaan verstoppertje spelen in Ikea Wilrijk

Bucket list material: duizenden volwassenen gaan verstoppertje spelen in Ikea Wilrijk

Mis je ook je eigen kindertijd? Wil je ook nog eens verstoppertje spelen? Dan kan dat! Dinsdag wordt de Ikea in Wilrijk namelijk opengesteld om een dag lang een speeltuin voor volwassenen te zijn.

Het idee om verstoppertje te spelen, komt van Elise De Rijck, meldt GvA. Dat is een 29-jarige Antwerpse, die een zogenaamde bucket list had opgesteld van dingen die ze nog voor haar dertigste wilde doen. En op plaats 17 staat: verstoppertje spelen in de Ikea van Wilrijk. Had ze gedacht dat ze het met honderden of zelfs duizenden tegelijk mocht doen? Nooit, want de bedoeling was om gewoon met enkele vrienden wat plezier te maken.

En dus maakte ze een Facebook-evenement aan, en nodigde ze enkele vrienden uit. Maar in haar haast maakte ze er een publiek evenement van, waardoor al snel vijftig mensen zich inschreven. En daar bleef het niet bij: gisteren stond de teller op 13.000, vandaag al op 20.000. Uiteraard zullen die niet allemaal opdagen, maar wie wil deelnemen kan zich toch maar best inschrijven via dit formulier.

Spelregels

Voor het evenement, dat plaatsvindt op 15 juli, moeten wel enkele spelregels in acht genomen worden. Zo is enkel de showroom speelterrein, de rest is niet toegelaten. Als je gevonden wordt, help je mee om anderen te zoeken, en je neemt een foto van elke persoon en diens schuilplaats. De dresscode is: niet opvallen en normale kleren dragen. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade; en tot slot: de persoon die het langste niet gevonden wordt, wint.

Wil je weten wat er nog zoal op de lijst van Elise staat? Die kan je hier bekijken. Voor 25 juni 2015 wil ze onder meer nog een overdosis Melo Cakes eten, een roadtrip maken, een boek schrijven, een koe melken, deelnemen aan een moddergevecht, bloed doneren, ijsberen, een dakloze helpen, en nog veel meer…

Gesponsorde artikelen