Burenruzie bij Herbert en Jolien uit Temptation-island, luid geschreeuw, feestjes en cannabisgeur

Burenruzie bij Herbert en Jolien uit Temptation-island, luid geschreeuw, feestjes en cannabisgeur

Herbert en Jolien verlieten 10 maanden geleden ‘Temptation Island’ tegen alle verwachtingen in als koppel. “We blijven samen”, klonk het na het laatste kampvuur, maar het is nog niet allemaal koek en ei tussen de twee. Buren van het koppel trekken in TV-Familie aan de alarmbel. Ze zijn de luide ruzies, het geschreeuw en de feestjes beu.

De grootste verrassing in de laatste aflevering van Temptation Island kwam van Jolien, die besloot samen te blijven met haar grote liefde Herbert nadat hij haar had bedrogen met Saartje. “Je weet hoe ik ben, dat is mijn persoonlijkheid. Ik kan daar niets aan doen”, was zijn excuus. De twee wonen nu samen in een appartementsgebouw in Deinze, maar volgens de buren zien ze elkaar helemaal niet zo graag. Er wordt constant geruzied, geschreeuwd en gefeest. De buren doen uitgebreid hun beklag in TV-Familie, maar volgens Herbert en Jolien is daar niks van aan.

“Bijna dierlijk gehuil”

Volgens de buren van het koppel, maken ze vaak ruzie. “’t Is een gekrijs van jewelste. Iedereen in het gebouw is op van de zenuwen en de stress. Want bekvechten is in dit geval zéér zwak uitgedrukt, ’t is gewoonweg véchten dat ze doen!” Ook zouden ze dingen naar elkaar gooien en is het lawaai onhoudbaar. “Het geschreeuw gaat door merg en been. Het is alsof ze tijdens hun geruzie kasten tegen de vloer smijten! Ja, dit is een vervelende situatie. Voor hen, maar vooral voor alle andere bewoners van het gebouw.” Het gekrijs van Jolien werd op de duur zo luid dat buurtbewoners de politie belden. “Het was een bijna dierlijk gehuil… We dachten dat hij haar iets had aangedaan.” Herbert reageerde in Dag Allemaal dat hij van niets wist: “De politie zou hier aan de deur hebben gestaan? Waarom weet ik daar dan niets van? Ach, het is gewoon zielig.”

“De weekdagen zijn erg, maar de weekends zijn onhoudbaar”

Als de twee niet aan het ruziën zijn, geven ze feestjes. Dat beweren de buren. “Eigenlijk is het simpel: de weekdagen zijn erg, maar de weekends zijn onhoudbaar.” Maar Jolien reageerde in TV-Familie dat ze in de drie jaar dat ze in Deinze wonen, nog nooit een feestje hebben gegeven. “We zijn trouwens bijna nooit thuis, enkel ’s avonds om te slapen.” Een ander Temptation-gezicht komt ook geregeld over de vloer. De buren zien Jefferson vijf van de zeven dagen en volgens hen, blijft hij ook slapen op het tweepersoonsappartement.

En alsof dat nog niet genoeg klachten zijn, zeggen de bewoners van het appartementsblok ook last te hebben van een stank. “Volgens verschillende buren is het een wietgeur, maar dat durf ik zelf niet te zeggen. Hoe dan ook, soms ruik je dat zelfs tot op straat. Toen het onlangs prachtig zomerweer was, konden we onze ramen niet eens openzetten, omdat die stank zo fel was.” In Dag Allemaal reageerde Jefferson dat hij Herbert nog nooit wiet heeft zien roken. “Volgens mij doet hij dat helemaal niet. Ik geloof die schandelijke verhalen over hem en Jolien niet.”

“Wie van onze buren wil ons zoiets lappen?”

Jolien reageerde in TV-Familie op de beschuldigingen: “Ik ben geschrokken van dit verhaal. Ik vraag me af wie van onze buren ons zoiets wil lappen. In ons appartementsgebouw komen we met één koppel totaal niet overeen, en dat steken we niet onder stoelen of banken.” Dat de twee soms ruzie hebben, is geen leugen, maar volgens Jolien is dat nooit met zoveel kabaal. “Een woordenwisseling hebben Herbert en ik soms wel. Maar overdreven ruzie maken, da’s uit de lucht gegrepen.” Op hun sociale media laten ze ook niets merken van mogelijke ruzies. Herbert vertelde in Dag Allemaal dat dit gebaseerd is op roddels die een eigen leven zijn gaan leiden. “Als je écht wilt weten hoe Jolien en ik met elkaar omgaan, moet je onze video’s op YouTube maar eens bekijken.”

Gesponsorde artikelen