Left Right
scrollTop top

Burger King laat gratis de ‘Whopper Bus’ door Brussel rijden met als bestemming het nieuwe restaurant in Oudergem


Burger King laat gratis de ‘Whopper Bus’ door Brussel rijden met als bestemming het nieuwe restaurant in Oudergem

Omdat ze een vestiging in het Brusselse openen, legt Burger King de ‘Whopper Bus’ in, een bus die de stad doorkruist met als eindbestemming het nieuwe Burger King-restaurant in Oudergem. Goed nieuws: je ritje is gratis en je krijgt er gratis goodies bij!

Na Antwerpen, Charleroi en Namen opent Burger King eindelijk een vestiging in Brussel, in Oudergem om precies te zijn, een gemeente van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Omdat het restaurant zich niet in het centrum van de stad bevindt, heeft de Amerikaanse fastfoodketen beslist om tijdens de openingscampagne buslijnen in te leggen.

De ‘Whopper Bus’ is een gratis buslijn, in de kleuren van het fastfoodmerk, die smulpapen door Brussel vervoert. De buslijn zal vertrekken aan de halte Beurs richting Zuidstation en gaat dan richting Louizalaan en Bascule (Ukkel) om uiteindelijk aan te komen aan de nieuwe vestiging op de Vorstlaan. Aan al deze bushaltes zullen tickets voor de bus en goodies uitgedeeld worden. De bussen rijden van 13 tot 16 september tussen 10.30 uur en 21 uur.

De eerste vestiging in Brussel

Voor deze nieuwe vestiging heeft Burger King maar liefst 1.425.000 euro neergelegd. Ze zijn van plan om daar zo’n 70 mensen tewerk te stellen. “We zijn verheugd dat we eindelijk de eerste Burger King in Brussel kunnen openen”, zegt Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium. “Dankzij de grote parking en de nabijheid van het metrostation is de locatie in Oudergem ideaal voor ons restaurant. We verwachten hier een dynamisch publiek te verwelkomen, gezien de grote hoeveelheid ondernemingen en scholen in de omgeving.”

Binnenkort komen er ook nieuwe vestigingen op de luchthaven van Zaventem en in Brugge en Luik.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.640.945
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  558.779
 • Aantal
  doden
  15.618