Burger King lanceert ‘Stranger Things’-burger: de Upside Down Whopper

Eleven eet een hamburger in de Netflix-serie Stranger Things
Netflix

Het derde seizoen van Stranger Things komt eraan en om ons nog wat meer in de mood te brengen, voorziet Burger King ons meteen van een bijpassende snack: de Upside Down Whopper. Al moet je je daar niet meteen al te veel bij voorstellen …

Op 4 juli keert Stranger Things terug voor seizoen drie, en dat is natuurlijk het teken voor een hoop bedrijven om hun graantje van de hype mee te pikken. Zo maakte IKEA het ons al mogelijk om de kerstverlichte woonkamer van Mike en z’n moeder, zoals we die in seizoen één van Stranger Things zagen, na te bouwen, maar nu komt er ook een sappigere manier om ons voor te bereiden op dat derde seizoen.

De Upside Down Whopper is exact dat: een Whopper upside down

Fastfoodketen Burger King komt namelijk met de perfecte snack om tijdens het Stranger Things-bingen naar binnen te spelen: de Upside Down Whopper.

Lang lijken ze er bij de burgergigant echter niet echt over te hebben nagedacht, want die Upside Down Whopper is ook gewoon dat: een burger upside down. Het vlees, de groentjes, het broodje, … Alles is exact hetzelfde als bij een gewone Whopper, maar dan omgekeerd.

Het enige (leuke) verschil is dat de burger zal worden geserveerd in klassieke Burger King-verpakkingen uit de jaren 80 (met Stranger Things-logo, uiteraard).

Enkel in de VS

Belgische fans die graag een Stranger Things-Whopper willen verorberen tijdens het bingen, moeten we echter teleurstellen. De Upside Down Whopper is enkel in de VS te verkrijgen en ook daar slechts op een aantal bepaalde locaties: Miami, Houston, Boston, Atlanta, Dallas, Philadelphia, Chicago, San Francisco, New York en Los Angeles.

Daar zullen fans wel kunnen genieten van nog verschillende andere Burger King-merchandise in Stranger Things-thema, zoals speciale ketchuppakjes, T-shirts en ga zo maar door.

Bekijk hieronder nog eens de trailer voor het nieuwe seizoen van Stranger Things:

In afwachting van dat nieuwe seizoen op zoek naar een andere serie? Kijk dan zeker eens op onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Gesponsorde artikelen