Cactusfestival 2019 strikt Bloc Party en Band of Horses

Cactusfestival 2019 strikt Bloc Party en Band of Horses

Cactusfestival heeft net vier nieuwe namen gelost. We krijgen Bloc Party, Band of Horses, Neneh Cherry en Aldous Harding over de vloer. Afspraak van 5 tot 7 juli in Brugge.

De affiche van Cactusfestival 2019 begint er fraai uit te zien. Eerder raakte al bekend dat Oscar & The Wolf het festival mee zou openen. Nu vervolledigen Bloc Party, Band of Horses, Neneh Cherry en Aldous Harding de line-up.

Bloc Party

De mannen van Bloc Party worden vaak vergeleken met acts zoals Arctic Monkeys en Franz Ferdinand. Wat hen onderscheidt van de rest, is dat ze knipoogjes naar punk, electronica en house in hun muziek integreren. De groep is vooral bekend van de platen ‘A Weekend In The City’, ‘Silent Alarm’ en ‘Intimacy’ en de hits Flux, One More Chance, Banquet, Helicopter en The Prayer.

Band of Horses

Band of Horses komt uit Seattle, nog steeds een van de meest productieve muzieksteden van de VS. De groep heeft al vijf albums op hun cv staan, waaronder ‘Infinite Arms’ dat genomineerd werd voor een Grammy. Wedden dat melodische songs zoals The Funeral, Is There A Ghost en No One’s Gonna Love You je in vuur en vlam zullen zetten?

Tickets

Cactusfestival 2019 vindt plaats op 5, 6 en 7 juli in het Brugse Minnewaterpark. Tickets zijn hier beschikbaar.

Gesponsorde artikelen