“Call me Caitlyn”: Bruce Jenner begint met deze cover aan een nieuw leven als vrouw

“Call me Caitlyn”: Bruce Jenner begint met deze cover aan een nieuw leven als vrouw

Bruce Jenner, een voormalig atleet en momenteel reality-ster, heeft zichzelf voor het eerst aan de wereld laten zien als vrouw. Onlangs gaf hij in een lang interview toe transgender te zijn. Nu leren we hem kennen als Caitlyn op de cover van Vanity Fair. “Van zodra dit blad uitkomt ben ik vrij”, zegt Jenner. En de daad wordt meteen bij het woord gevoegd, want zonet ging ook het Twitter-account van Caitlyn officieel online.

In het tijdschrift zullen we Caitlyn in drie verschillende jurken zien. De foto’s zijn gemaakt door Annie Leibovitz, één van de bekendste fotografen van het magazine – ooit maakte ze het beroemde beeld van een zwangere Demi Moore die naakt poseerde.

Tegelijk met deze cover is het Twitter-account van Caitlyn gelanceerd. “Welkom in de wereld Caitlyn. Ik kan niet wachten tot je haar/mij leert kennen.” Een persoonlijke reden voor de naam Caitlyn zou er niet zijn.

En zo slagen de Kardashians er toch weer in om even alle aandacht van de wereld op zichzelf te vestigen, nadat we nog geen 24 uur geleden leerden dat Kim Kardashian haar tweede kind verwacht.

Gesponsorde artikelen