Calvin Klein verkoopt rubberen handschoenen voor 320 euro

Calvin Klein verkoopt rubberen handschoenen voor 320 euro

Na andere modemerken komt ook Calvin Klein met enkele bizarre stukken. Zo kan je er nu roze rubberen handschoenen kopen. Je weet wel, die rubberen handschoenen die je soms gebruikt bij het poetsen. Nu is er dus ook een designerversie van en er is ook een bijpassende outfit.

Ook Calvin Klein gaat de bizarre richting uit. Want wat dacht je van designer rubberen handschoenen? Die kan je nu kopen voor ‘maar’ 320 euro. Waarschijnlijk heb je de bekende (goedkope) gele versie thuis wel ergens liggen. De roze Calvin Klein-handschoenen zijn dan ook gemaakt van hetzelfde materiaal als die die we gebruiken om bijvoorbeeld de afwas te doen. Maar op de lange handschoenen staat dan natuurlijk wel Calvin Klein op.

De handschoenen is niet het enige item dat het modemerk verkoopt. Er is namelijk ook een gele, rubberen outfit. De rok en het T-shirt kosten elk iets meer dan 2.000 euro. De roze handschoenen zijn het perfecte accessoire om je rubberen outfit compleet te maken.

Rubber is hip

Calvin Klein is zeker niet de eerste die met kledij of accessoires van rubber komt. Materialen zoals rubber en PVC zijn namelijk heel populair. Zo kwam het Spaanse modehuis Balenciaga met een blouse gemaakt uit groen plastic, die 730 euro kost. Dat deed ons niet echt aan mode denken, maar eerder aan de ‘vuilniszakken’ van het ACW.

En vorig jaar viel Balenciaga ook al op met hun versie van de blauwe FRAKTA-zak van IKEA. Het verschil was natuurlijk het prijskaartje: de IKEA-zak kost 60 cent en de versie van Balenciaga was te koop voor 1.999,40 euro.

Gesponsorde artikelen