Camila Cabello en Shawn Mendes geven “stomend” optreden op de VMA’s

Jonkies Shawn Mendes en Camila Cabello zijn uitgegroeid tot echte wereldsterren. Dat is dan ook de reden dat ze hun monsterhit Señorita live brachten tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards. En dat optreden zag er … stomend uit. Vormen de twee artiesten dan toch een koppel?

Het optreden op de VMAs begint intiem en tegelijk met een knaller. Camila Cabello begint alleen te zingen (zoals in de studioversie), maar improviseert erop los met melodieën. Ondertussen wandelt Shawn Mendes ook naar het midden van het podium met zijn gitaar in zijn handen. Het nummer gaat rustig akoestisch verder, maar de bewegingen van de twee zijn nét iets minder rustig.

Zwoel of vies?

Camila vleit zich helemaal tegen de rug van haar lover aan en wrijft terwijl heel zwoel (of vies, de keuze is aan jou) in haar haren. Wanneer Shawn het heft (lees: de microfoon) in handen neemt, zakt zijn vriendin voor hem door haar knieën op een nogal … sensuele manier. Het enige oprechte aan heel de beweging was Shawns hand, die (volgens ons) liefdevol over de arm van Camila streek.

Shawn Mendes Camila Cabello VMAs
GettyImages

Koppel of niet?

Dé vraag van de dag: zijn de twee nu écht een koppel? Veel fans geloven het in elk geval, want overal op sociale media verschenen verontwaardigde berichten omdat de twee niet gekust hebben. Geloven wij dat? Iets minder. Als je het ons vraagt, deden de twee nét iets te veel moeite om duidelijk te maken dat ze een koppel zijn.

Al zijn we niet helemaal zeker dat alles een stunt is. De handen van Shawn en het eskimokusje op het einde van het optreden deden ons dan toch weer geloven dat hij en Camila écht tot elkaar aangetrokken zijn.

Gesponsorde artikelen