Carole Baskin ‘covert’ 50 Cent, rapper niet onder de indruk

Alle cool cats and kittens kennen uiteraard In Da Club van 50 Cent. Carole Baskin vindt het ook een topnummer, en heeft zelfs haar eigen versie gemaakt voor de verjaardag van ene Charlotte. 50 Cent deelde het filmpje van de zingende Tiger King-persoonlijkheid, en deelde z’n mening.

Een persoonlijke boodschap krijgen van Tiger King-ster Carole Baksin, speciaal voor jouw verjaardag, da’s indrukwekkend. En da’s precies wat ene Charlotte heeft gekregen, al zal iemand daar wel een serieus bedrag voor op tafel gelegd hebben.

“Go Charlotte, it’s your birthday”

Carole Baskin en haar man Howard deelden namelijk via Cameo een filmpje, waarop te zien is hoe ze een, euhm, speciaal verjaardagslied voor Charlotte zingen. Cameo is een website waar je persoonlijke boodschappen van celebrity’s kan kopen.

Het olijke duo zong speciaal voor Charlottes verjaardag hun eigen versie van In Da Club, één van de grootste hits van 50 Cent. Carole en Howard Baskin veranderden voor de gelegenheid het woord shawty wel in Charlotte. Grappig zijn ze, toch?

“Murder Inc.”

50 Cent kreeg het filmpje ook te zien, en deelde het op z’n sociale media. Hij voorzag het ook van wat commentaar over het nummer, en over de versie van de Baskins. Voor wie ongerust was: uiteraard begon Carole Baskin haar boodschap aan Charlotte met “hey all you cool cats and kittens“.

https://www.instagram.com/p/CCtvdYonx44/?

“Dit nummer was niet gewoon muziek, het was magie”, schreef 50 Cent (die in ’t echt Curtis James Jackson III heet). “Het heeft zich over de hele wereld verspreid, en is nooit meer verdwenen. Het is altijd wel iemands verjaardag. Maar wat het met Murder Inc. gedaan heeft, lol.”

Tiger King al lang uitgekeken en op zoek naar iets nieuws om de leegte te vullen? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...