Catfight op Ibiza: Orlando Bloom gooit drankje over Justin Bieber

Catfight op Ibiza: Orlando Bloom gooit drankje over Justin Bieber

O-em-gee: de vete tussen Orlando Bloom (37) en Justin Bieber (20) heeft een nieuwe climax bereikt. Afgelopen nacht gingen de twee sterren quasi op de vuist in een restaurant op Ibiza, met als absolute hoogtepunt het moment waarop Orlando een punch uitkapt over Justin. 

Orlando en Justin waren allebei in het Cipriani restaurant op het Spaanse party-eiland Ibiza, samen met verschillende andere celebs zoals Paris Hilton en Diddy. Op een bepaald moment liep hun discussie zo hard uit de hand dat Orlando een drankje gooit naar de 17 jaar jongere popster. Klinkt nogal idioot, huh? Bijna ongeloofwaardig zelfs… Ware het niet dat er beelden zijn van de schermutseling die wel degelijk bewijzen dat het bijzonder scheef zit tussen de twee celebs:

What’s up, bitch?

Het moment waarop Justin het drankje over zijn koppie krijgt, is helaas niet te zien in de video, maar volgens ooggetuigen is het wel degelijk gebeurd, zo bevestigt de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ. Als kers op de taart zouden de aanwezigen in het restaurant geapplaudisseerd hebben toen Justin na het gevecht afdroop. Wie goed luistert, hoort Justin bovendien uitdagend “what’s up, bitch?” schreeuwen naar Orlando.

Schuld van Selena en Miranda?

Nochtans hebben de twee celebs meer gemeen dan ze willen toegeven: dezelfde smaak qua vrouwen. In oktober 2012 werd Justin immers in het aangename gezelschap gespot van topmodel Miranda Kerr, toen nog de vrouw van Orlando. Achteraf zou hij haar flirterige sms’jes gestuurd hebben.

Maar Orlando is evenmin een heilig boontje. Sinds de laatste breuk tussen Justin en Selena Gomez, trok de Pirates of the Caribbean-acteur regelmatig op met de 22-jarige brunette. 

Anyway, dit filmpje vat alles perfect samen:

En Rihanna, die denkt er het hare van…

Gesponsorde artikelen