Left Right
scrollTop top

‘Catfish’ neemt na zeven seizoenen afscheid van co-host Max Joseph, maar de reeks gaat wel door


‘Catfish’ neemt na zeven seizoenen afscheid van co-host Max Joseph, maar de reeks gaat wel door

Nev Schulman zal het in ‘Catfish: The TV Show’ na zeven seizoenen zonder zijn vaste co-host Max Joseph moeten doen. Die verlaat de show om aan andere projecten te werken. MTV gaat wel door met het maken van nieuwe afleveringen van ‘Catfish: The TV Show’, al is nog niet duidelijk wie in het volgende seizoen aan de zijde van Nev zal staan.

Catfish: The TV Show is al zeven seizoenen een van de populairste reeksen op MTV. De goede chemie tussen presentatoren Nev Schulman en Max Joseph is een van de belangrijkste redenen van dat succes.

Nadat de documentaire Catfish, met Nev Schulman in de hoofdrol, een hit was geworden, besloot MTV om een volledige serie te maken rond het thema. Het is toen dat cameraman Max Joseph als co-host binnengehaald werd. De twee gaan in Catfish: The TV Show op zoek naar de echte verhalen achter een zogenaamde catfish, iemand die zich online als iemand anders voordoet.

Film maken

Aan die samenwerking tussen Nev en Max komt nu een einde na 7 seizoenen, 115 afleveringen en 31 specials. In seizoen vier verdween Max Joseph al enkele afleveringen van het scherm omdat hij werkte aan zijn eerste film, We Are Your Friends.

Ook nu werkt hij aan filmprojecten en de combinatie met Catfish: The TV Show is naar eigen zeggen niet meer haalbaar.

“Nev en ik zijn broers geworden”

De co-host en cameraman kondigde op Twitter zijn vertrek aan bij de MTV-reeks. “The time has come, sadly, for me to move on from Catfish“, schrijft Max Joseph, die daarna Nev uitgebreid bedankt voor de jarenlange samenwerking.

“Nev en ik zijn in de loop der jaren broers geworden en onze bromance is voor jullie ogen opengebloeid”, schrijft hij. “Thank you for watching, thank you for the love, for the memories, and the memes. It really was a fucking blast.”

Laatste aflevering op 22 augustus

Eind mei zag het er even naar uit dat er geen nieuw seizoen meer zou komen van Catfish: The TV Show. Er waren toen namelijk tegen Nev Schulman beschuldigingen geuit van seksueel wangedrag. Een maand later bleken die beschuldigingen niet geloofwaardig en begon MTV toch met de opnames van het zevende seizoen.

Dat seizoen is meteen ook het laatste waarin Max Joseph te zien zal zijn. De tiende en laatste aflevering wordt op 22 augustus uitgezonden op MTV.

Wie vervangt Max Joseph?

Nev Schulman blijft wel aan boord van Catfish: The TV Show en moet dus op zoek naar een nieuwe co-host. Met de website TMZ sprak hij over hoe Max Joseph vervangen zal worden.

MTV heeft nog geen nieuwe vaste co-host gekozen. Waarschijnlijk zal er in het volgende seizoen iedere aflevering een andere gastpresentator te zien zijn, al heeft Nev Schulman wel een voorkeur als nieuwe collega. “Ik denk dat het goed zou zijn om een vrouw te hebben als co-host. Zelf zou ik heel graag werken met Cardi B, maar ik weet niet of zij daarvoor tijd zal hebben”, zegt hij.

Zo nam Max Joseph afscheid van Catfish …

… en dit was de reactie van Nev Schulman


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443
Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown Icon
12:50

Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown

Duitsland heeft Berchtesgadener Land, een regio in Beieren, in lockdown geplaatst. In de regio werden er de afgelopen week 272,8 nieuwe besmettingen per 100.000...