‘Celebrity MasterChef’: Linde wordt in teaser uit de nood gered door jurylid Nick Bril

Celebrity MasterChef is ondertussen al toe aan z’n vierde week. Nadat er maandag enkel een immuniteitspin op het spel stond, wordt er vanavond opnieuw gestreden om in het spel te blijven. En daarbij komt Linde in de problemen.

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Celebrity MasterChef. Daarin zullen we opnieuw afscheid moeten nemen van een van de deelnemers. Wim en Hakim hebben daarbij het voordeel dat ze hun pin kunnen inzetten en zo tot één minuut voor het einde kunnen beslissen om de proef over te slaan. Maar daardoor is de druk voor de andere kandidaten dus extra hoog.

Linde

De afgelopen weken toonde Linde Merckpoel zich al als een goede, maar soms wat gestresseerde kok. En ook in de aflevering van vanavond breekt het angstzweet haar uit. Linde probeert mayonaise te maken, maar die begint te schiften. Ze schakelt daarom de hulp in van jurylid Nick Bril die een trucje heeft om de mayonaise te redden. Met behulp van een beetje lauw water krijgt de sterrenchef de mayonaise weer goed.

Vanavond zullen de deelnemers het tegen elkaar opnemen in een spannende eliminatieproef waarin croques centraal staan. Linde, Wim, Hakim, Cath, Lynn en Boris zullen een high-end croque op tafel moeten toveren. Daarvoor krijgen ze na verschillende opdrachten waarbij ze recepten moesten volgen dus opnieuw heel wat creatieve vrijheid, maar dat brengt natuurlijk ook risico’s met zich mee.

Wie de slechtste croque aflevert, zal het spel moeten verlaten en wordt na influencer Sarah Puttemans, komiek William Boeva, regisseur Charlie Dewulf en muzikant Bent Van Looy de vijfde afvaller. Daarna kennen we dus ook de top vijf van dit seizoen van Celebrity MasterChef.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

Celebrity MasterChef is elke maandag en woensdag om 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...