‘Celebrity MasterChef’: Teaser voor de finale toont bijzonder extra jurylid

Het is vanavond tijd voor de grote finale van Celebrity MasterChef Vlaanderen. Daarin zullen dj Hakim Chatar, kunsthandelaar Boris Devis en presentatrice Linde Merckpoel het tegen elkaar opnemen in een strijd voor de overwinning en een van de laatste reservaties in het Hof van Cleve van Peter Goossens. Die laatste zal de jury zelfs komen vergezellen in de finale, wat natuurlijk voor extra stress zorgt bij de deelnemers.

Na zes weken waarin de deelnemers van Celebrity MasterChef Vlaanderen al kennismaakten met verschillende grote namen uit de gastronomie, is het vanavond tijd voor de endboss. Niemand minder dan Peter Goossens zal namelijk als vierde jurylid zijn mening geven over de gerechten van de finalisten.

Peter Goossens

In de teaser voor de finale van Celebrity MasterChef is te zien hoe Peter Goossens de MasterChef-keuken betreedt. “Nu staan er negen Michelinsterren voor jullie”, weet jurylid Michaël Rewers de finalisten mee te delen. En dat maakt natuurlijk indruk op Boris, Linde en Hakim. “Holy shit!“, klinkt het zo bij Hakim.

We krijgen in de teaser ook te zien dat de andere zeven kandidaten, die de MasterChef-keuken al eerder moesten verlaten, terugkeren om de drie finalisten aan te moedigen. De finale zal gebeuren in twee rondes, waarbij er toch nog iemand voor de échte laatste proef naar huis moet. Uiteindelijk zal de allerlaatste proef dus gespeeld worden door twee finalisten in een één-tegen-éénstrijd. Wie wordt de winnaar van het eerste seizoen van Celebrity MasterChef Vlaanderen op Play4? We zullen het vanavond te weten komen in de laatste aflevering van de wedstrijd.

Maar fans hoeven niet te treuren want gisteren deelde Play4 al dat er volgend jaar een nieuw seizoen van Celebrity MasterChef zal komen.

Bekijk hier de teaser voor de finale van Celebrity MasterChef Vlaanderen:

De finale van Celebrity MasterChef is vanavond om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...