‘Celebrity MasterChef’ gaat woensdag voor zoet met een bittere nasmaak

Celebrity MasterChef Vlaanderen is ondertussen al toe aan z’n derde week. Maandag moesten we afscheid nemen van regisseur Charlie Dewulf, waardoor er nog zeven BV’s in de running zijn om de titel van MasterChef in ontvangst te nemen. Woensdag staat hen een zoete opdracht te wachten.

De afgelopen weken moesten de deelnemers van Celebrity MasterChef Vlaanderen al aan de slag met vis, varken, knolselder, een blik ananas en een airfryer, maar in de volgende opdracht is het tijd voor een heel ander soort koken. Het gaat om hoogstaande patisserie, waarbij de opdracht gegeven wordt door de beste patissier/chocolatier van het land.

Joost Arijs

Niemand minder dan Joost Arijs, die door de Gault & Millau werd uitgeroepen tot de beste patissier van België, zal de kandidaten een aartsmoeilijke opdracht voorschotelen. Daarbij moeten ze een exacte kopie maken van een van zijn nieuwe creaties.

De boog staat dus hooggespannen voor Cath, Linde, Hakim, Boris, Lynn, Wim en Bent, want wie het gerecht het slechtste namaakt moet de MasterChef-keuken verlaten. Dat betekent dus dat er deze week voor de eerste keer sinds de start van het programma twee deelnemers het programma zullen moeten verlaten in dezelfde week. Wie die vierde afvaller wordt, kan je woensdag zien in de zesde aflevering van Celebrity MasterChef Vlaanderen.

Celebrity MasterChef Vlaanderen is elke maandag en woensdag rond 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...