‘Celebs Gaan Daten’: Deze vijf celebs gaan in nieuw programma op zoek naar een lief

Celebs Gaan Daten deelnemers
VIJF

Vijf celebrities gaan in het nieuwe VIJF-programma Celebs Gaan Daten op zoek naar een nieuw lief. Dat zullen ze niet alleen doen, maar met de hulp van Goedele Liekens en Jani Kazaltzis.

Daten als celebrity, da’s niet zo makkelijk. Omdat je bekend bent, zijn er namelijk heel wat mensen die vooroordelen over je hebben. Daarnaast kan het zelfs dat mensen je gebruiken voor je geld of bekendheid. Daarom grijpen Goedele Liekens en Jani Kazaltzis in en spelen ze voor vier bekende Vlamingen en één bekende Nederlandse, de cupido van dienst.

Celebs Gaan Daten

De titel zegt eigenlijk al alles. In Celebs Gaan Daten gaan vijf celebs op zoek naar een lief. Dat doen ze onder het toeziend oog van seksuologe Goedele Liekens en stylist Jani Kazaltzis. Het is voor alle duidelijkheid niet de bedoeling dat ze met elkaar gaan daten, maar ze gaan op dates met onbekende Vlamingen.

Het gaat daarbij vooral om celebs die we al kennen uit andere programma’s en die niet vies zijn van daten op tv. Zo zijn er twee kandidaten uit Love Island, één deelnemer van Ex on the Beach: Double Dutch en een Temptation Island-ancien. Een ex-Miss België maakt de reeks compleet.

Pommeline Celebs Gaan Daten
VIJF

Pommeline

Eén deelneemster kenden we al. Pommeline Tillière gaat, na twee deelnames aan Temptation Island (VIPS), al voor de derde keer mee aan een realityprogramma dat in het teken staat van de liefde. De blonde verleidster was een lange tijd samen (en zélfs verloofd) met medeverleider Fabrizio, maar sinds hun relatie tot een einde kwam, is Pommeline opnieuw vrijgezel.

In een fragment dat eerder deze week al te zien was in Gert Late Night vertelt Pommeline dat ze het niet meer ziet zitten om een andere bv te daten. Dat vond ze te beklemmend. Ze wil daarom haar nieuwe relatie wat uit de schijnwerpers proberen houden. Pommeline en haar 400 cc aan humor gaan dus op zoek naar een date en daarbij zal het voor Pommeline vooral de opdracht zijn om niet op het uiterlijk af te gaan. Want zo liep het in het verleden vaak mis.

Jarne Celebs Gaan Daten
VIJF

Jarne Baele

Ook de tweede deelnemer is geen onbekende voor wie al eens graag naar reality-tv kijkt. Het is namelijk Jarne, die eerder al de liefde probeerde te vinden in Love Island. Hoewel het daar aanvankelijk de goede richting uitging met Lotte, liep hun prille relatie toch stuk tegen het einde van de reeks.

Jarne is dus nog steeds vrijgezel en zal nu het tropische Love Island inruilen voor daten in eigen land. Zal hij nu wel een meisje vinden dat sterk genoeg is voor hem?

Chey Celebs Gaan Daten
VIJF

Chey Ciani

De derde deelneemster is ook een oude bekende voor wie Love Island gezien heeft. Chey was dan wel een van de eersten om het programma te verlaten, ze maakte wel een blijvende impact. Al had dat meer met haar neus voor drama te maken dan met haar zoektocht naar de liefde.

Chey is de enige Nederlandse celeb die gaat daten en is daarbij op zoek naar de ware. Ze is niet meer gelukkig als single lady en hoopt dat ze daar snel verandering in kan brengen.

Diaz Celebs Gaan Daten
VIJF

Diaz Pena Verlez

De volgende deelnemer is de blonde Tarzan Diaz Pena Verlez. Hij was eerder te zien in Ex on the Beach: Double Dutch. Daar vond hij de liefde in de armen van zijn ex Kim, maar dat was niet voor lang.

Ondertussen is de Gentenaar opnieuw vrijgezel en gaan hij dus met de hulp van Jani en Goedele op zoek naar een nieuwe Jane voor zijn Tarzan. Hopelijk kan hij daar een lief vinden aan wie hij zich langer kan binden.

Justine Celebs Gaan Daten
VIJF

Justine De Jonckheere

De vreemde eend in de bijt is Justine De Jonckheere. Zij werd in 2011 Miss België en is ondertussen al drie jaar vrijgezel. Maar ze vindt dat het nu wel welletjes is geweest met the single life, dus zal ze in Celebs Gaan Daten op zoek gaan naar een lief.

In tegenstelling tot de andere kandidaten, is het voor Justine de eerste keer dat ze te zien is in een datingprogramma. Ze dook wel al op in de film F.C. De Kampioenen 3: Forever en is een van de vaste gezichten op de regionale zender AVS.

Celebs Gaan Daten is vanaf vrijdag 25 oktober te zien op VIJF.

Gesponsorde artikelen