ChaeY verlaat K-popgroep CRAXY, groep gaat verder met vier leden

De K-popgroep CRAXY bestaat vanaf nu nog maar uit vier leden. Het agentschap SAITAINMENT heeft in een officieel statement laten weten dat ChaeY de groep verlaat. In het statement wordt duidelijk dat het gaat om een beslissing van het agentschap.

Opmerkelijk nieuws uit K-pop vandaag want ChaeY is uit de K-popgroep CRAXY gezet. Ze maakte al drie jaar deel uit van de groep sinds het debuut in 2020. Maar vanaf nu zal de groep het met vier doen.

ChaeY

De K-popgroep CRAXY maakte haar debuut op 1 maart 2020, nadat ze al verschillende pre-debutnummers hadden uitgebracht. De groep bestond uit vijf leden: Wooah, Karin, Hyejin, Swan en ChaeY. ChaeY was daarbij het jongste lid, ofwel de maknae van de groep. Maar nu laat het agentschap SAITAINMENT weten dat ze de groep met onmiddellijke ingang verlaat.

Het statement luidde als volgt: “Dit is SAITAINMENT. ChaeY, die deel uitmaakte van de groep CRAXY, heeft het team verlaten door een beslissing van het agentschap.” Hieruit kunnen we dus verstaan dat het gaat om een beslissing van het agentschap en dus geen beslissing die in overleg met ChaeY of op vraag van haar genomen werd. Het is voorlopig nog niet duidelijk wat de reden is van het agentschap om ChaeY uit de groep te zetten.

In hetzelfde statement benadrukt SAITAINMENT wel dat CRAXY verder zal gaan, maar dan met vier leden. De laatste comeback van CRAXY met ChaeY is NUGUDOM, dat verscheen op 23 maart 2023.

Bekijk hier de videoclip van NUGUDOM van CRAXY:

Meer
Lees meer...