Channing Tatum is aan het daten met deze bekende zangeres

Channing Tatum is aan het daten met deze bekende zangeres

Channing Tatum, die eerder dit jaar scheidde van z’n vrouw Jenna Dewan, zou nu aan het daten zijn met de Britse zangeres Jessie J.  De twee werden samen gespot op een minigolfbaan. Het is nog pril, maar bronnen bevestigen dat het serieus is tussen de twee. 

Channing Tatum, aka Magic Mike, zou opnieuw van het straat zijn. En deze keer is de gelukkige niemand minder dan de Britse zangeres Jessie J.

Jenna Dewan

Channing Tatum scheidde eerder dit jaar van zijn vrouw Jenna Dewan. De twee leerden elkaar kennen op de set van Step Up en drie jaar later stapten ze al in het huwelijksbootje. In 2013 werden Channing en Jenna de ouders van een dochtertje, Everly.

Maar in april lieten ze weten dat ze samen beslist hadden om een punt te zetten achter hun relatie en hun huwelijk. Daarbij lieten ze weten dat ze elkaar nog steeds graag zien en de beste ouders zullen zijn voor hun dochtertje.

Minigolf

En nu zou Channing dus opnieuw aan het daten zijn. En opnieuw gaat hij daarbij voor een bekende dame. Channing Tatum is namelijk aan het daten met de Britse zangeres Jessie J, bekend van de nummers Price Tag en Domino. De twee gingen tijdens een romantische date … minigolfen. Een medewerker van de minigolfbaan liet op Twitter weten dat ze de twee samen had gespot.

In een volgende tweet liet ze weten dat Channing en Jessie supervriendelijk waren en zelfs tijd maakten om een foto te nemen. Het is natuurlijk nog heel pril, maar volgens bronnen van People zouden de twee dus echt aan het begin van een relatie staan. “Het is heel nieuw”, laat die weten. De entourages van Channing Tatum en Jessie J houden voorlopig de lippen stijf op elkaar. Maar het zou toch wel weer een mooi nieuw celebritykoppel zijn.

Gesponsorde artikelen