Charlie Barnett, bekend van Netflix-reeks ‘Russian Doll’, krijgt rol in seizoen 2 van ‘You’

Charlie Barnett, bekend van Netflix-reeks ‘Russian Doll’, krijgt rol in seizoen 2 van ‘You’

Er komt een tweede seizoen aan van de Netflix-serie ‘You.’ In de reeks doet een acteur uit ‘Gossip Girl’ mee, wat ‘You’ al voor de release naam en faam opleverde. En nu raakt bekend dat niemand minder dan Charlie Barnett, bekend als Alan Zaveri uit de Netflix-reeks ‘Russian Doll’, een rol krijgt in het tweede ‘You’-seizoen.

Het eerste seizoen van You is gebaseerd op een boek van Caroline Kepnes. Het werd een gigantisch succes op Netflix. We volgen Joe Goldberg, de koning van de interne monologen, die verliefd wordt op een jongedame in een boekenwinkel.

Beck, vertolkt door Elizabeth Lail, is studente en ze droomt ervan om schrijfster te worden. Goldberg ziet haar als een ideaal lief. Maar het onschuldig liefdesverhaaltje wordt al snel een psychologische thriller met veel geweld en schokkende wendingen.

Lees hier onze review van het eerste seizoen van You.

Barnett als rivaal van Joe

Veel fans wachten al een tijdje vol ongeduld op seizoen 2 en nu aangekondigd is dat Charlie Barnett meedoet, is het kot helemaal te klein. Volgens het Amerikaanse tijdschrift Deadline zal die Gabe spelen, de beste vriend van Love Quinn, een andere crush van Joe.

De setting van seizoen twee van You is Los Angeles. Het personage dat Barnett vertolkt, is een typische Californiër met een passie voor acupunctuur en psychedelische drugs. Fans zijn al volop aan het speculeren of Gabe, die zo close is met Love, Joe in de weg zal staan in de liefde.

Lees meer over de records die You en Sex Education braken voor Netflix.

Bekend van Russian Doll

Barnett was pas nog te zien in de Netflix-serie Russian Doll als Alan Zaveri. Alan lijdt aan dezelfde aandoening als hoofdrolspeelster Nadia: ze gaat Groundhog Day-gewijs keer op keer dood, om vervolgens weer tot leven te komen en opnieuw te beginnen. Daarvoor was Barnett al bekend van de reeksen Chicago Fire, Secrets and Lies en Valor.


Lees hier alles dat tot nu toe al bekend is over het tweede seizoen van You. In tussentijd kan je natuurlijk ook eens een kijkje nemen op onze lijst met 50 beste series op Netflix!

Gesponsorde artikelen