‘Charlie’s Angels’ krijgt een nieuwe trailer!

Charlie’s Angels laat niet zo lang meer op zich wachten. Maar om ons te helpen die maand te overbruggen, heeft Sony nog een nieuwe trailer gelost van de remake van één van de films die geschiedenis heeft geschreven.

We moeten nog even geduld hebben, want Charlie’s Angels gaat pas eind november in première. Sony weet dat een maand soms héél lang kan duren en dus werd een nieuwe trailer gelost voor de remake van de legendarische film uit het jaar 2000.

De trailer is al de tweede die we te zien krijgen. En die twee korte video’s laten ons zien wat we van Charlie’s Angels mogen verwachten: actie, geweld en humor met een vrouwelijk kantje. Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska vervangen hun Angel-voorgangers Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu.

“Knappe nerd”

Dat doen ze onder de kundige leiding van Elizabeth Banks, zowel op het scherm als ernaast. Banks speelt Bosley, de baas van de Angels. Maar daarnaast regisseert ze ook de prent.

Ook dé hottie van het moment speelt mee in de remake van de filmklassieker. Noah Centineo, die je waarschijnlijk kent uit To All The Boys I’ve Loved Before, kreeg de rol van “knappe nerd”. Of toch zo wordt hij in de trailer omschreven.

De eerste trailer van de film herbekijken om te vergelijken? Dat kan!

Girl power in de soundtrack

De soundtrack van Charlie’s Angels is net zoals in de originele film een typevoorbeeld van girl power. In 2000 verzorgde Destiny’s Child (Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams) de muziek. Nu koos Sony voor één van dé zangeressen van het moment: Ariana Grande. Zij werkte aan verschillende nummers, waarvan eentje een unieke samenwerking is met Miley Cyrus én Lana Del Rey.

Charlie’s Angels gaat op 27 november in première.

Gesponsorde artikelen