Charlotte uit ‘Big Brother’ rekent af met voormalige medebewoonsters

Big Brother zit er al enkele maanden op, maar toch is het laatste woord over het afgelopen seizoen nog niet gezegd. Veel deelnemers kregen namelijk pas na het programma te zien hoe andere bewoners echter over hen dachten. En dat is niet bij iedereen in goede aarde gevallen. Zo is Charlotte helemaal niet te spreken over wat ze hoorde van Chiara en Jolien.

Op 1 april 2023 kroonde Bart zich tot winnaar van de Vlaams-Nederlandse Big Brother 2023. Hij haalde het toen van Jason en Jolien. Twee dagen daarvoor had Charlotte het huis moeten verlaten, als laatste bewoner voor de finale. Daarmee kwam er voor haar een einde aan 84 dagen in Big Brother.

Jolien en Chiara

De jonge West-Vlaamse had aan het programma deelgenomen om het overlijden van haar vader te helpen verwerken. In haar gezicht leken haar medebewoners daarvoor respect te hebben, maar als ze er niet bij was lieten onder andere Jolien en Chiara zich soms nogal kritisch uit over haar rouwproces. Die beelden heeft Charlotte na haar deelname ook gezien en daarover moet er toch nog iets van haar hart.

“Ik heb lang gezwegen, maar mensen blijven mij die video’s sturen en sommigen hebben dit namelijk nog niet gezien of niet door wat er allemaal achter de schermen gezegd is geweest. Ik zou zeggen: Laat je gaan en klik op de video, want die twee zijn echt ziek. Het feit dat je over uiterlijk babbelt, daar kan ik nog tegen, maar begin niet over mijn overleden papa”, zegt Charlotte aan Love Reality.

“Ziekmakend”

“Het feit dat je kunt lachen met het verdriet van een ander is ziekmakend. Het feit dat jullie mij fake noemen is lachwekkend, want hoe de fuck kun je 80 dagen lang iemand spelen die je niet bent? Leven jullie in mijn lichaam om te kunnen zeggen hoe ik moet rouwen? Neen. Was dit een afleiding? Ja. Heeft het geholpen? Ja”, gaat ze verder. “Dit is de laatste energie die ik in die twee steek en ik hoop van alle volgers te mogen zien dat er niet meer van zulke video’s rondgaan of gedeeld worden naar mijn profiel. Wil je mensen inspireren? Ga dan een compilatie maken en deel dit op de Facebookpagina’s, want daar hebben mensen dit blijkbaar nog niet genoeg gezien.”

Meer
Lees meer...